Seks om af te vallen

Kerry McCloskey ontdekte na het volgen van talloze vruchteloze diëten een wel heel effectieve en prettige manier om af te vallen: seks met haar man………..

Ze schreef er een succesvol boek over: ‘The Ultimate Sex Diet’.

Volgens de schrijfster had ze al van alles geprobeerd om af te vallen, maar niets werkte. Van alle diëten viel ze niets af: “3 jaar geleden was ik dik en gefrustreerd,” zo staat er in een interview met haar te lezen op internet. Ze probeerde allerlei diëten en afvalprogramma’s, maar ze viel niet af. De regels en beperkingen die bij deze diëten kwamen kijken, zorgden ervoor dat ze het niet volhield. En ook niet leuk vond.

Kerry had al een relatie met haar aanstaande man Ben en begon steeds intensiever met hem te vrijen. Ze viel in korte tijd meer dan 11 kilo af en, zo zegt ze zelf, haar liefdesleven is sterker en passievoller dan ooit. Leuker afvallen dan op deze wijze, kan ze zich niet voorstellen.

In haar boek lees je alles over een seksleven. Het boek staat vol met ‘sexercises’ die paren kunnen uitvoeren. Wat dacht je van jezelf opdrukken terwijl je partner onder je ligt? Gezellig en goed voor de calorieverbranding. Het boek is nog niet in het Nederlands verschenen, maar op deze website kun je er een bestellen: lovediet.com

Lees ook:Verboden seksboek wordt geveild
Lees ook:Celibaat: mooi gebaar in onze tijd
Lees ook:TALPA blaast hoerenserie Valerie Lempereur af
Lees ook:Willem Wortel Methode: seks als essentieel onderdeel om je buikje kwijt te raken
Lees ook:Vrouwen hebben liever werk dan seks

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Seks om af te vallen

 1. Marvin85

  “Wat dacht je van jezelf opdrukken terwijl je partner onder je ligt?”

  uhhhhh… belachelijk?

    /   Reply  / 
 2. marvin85

  Ik heb trouwens ook weleens gelezen dat bij de gemiddelde sexpartij nog minder calorieen worden verbrand dan bij een wandeling van een kwartier… Ja ik snap dat als je als een malloot te keer gaat dat er dan wel iets verbrand word, maar of het de sex ten goede komt?

    /   Reply  / 
 3. grotebeer

  aaaaaa opdrukken als je vrouw onder je ligt? dan is het na 1 keer weer klaar hahaha, blijf ik liever liggen!

    /   Reply  / 
 4. slagroomsoes

  agh ik geloof er grotendeels wel in. Maar dat je minder calorieen verbrand dan bij een wandeling van een kwartier dat lijkt mij grote onzin. jah tenzei je als man zijnde er hem derin hangt 3 keer op en neer en klaar kijk dan snap ik dat je met een wandeling meer verbrand. maar bij een vlinke vrijpartij gaan er volgens mij wel wat calorieen verloren.

    /   Reply  / 
 5. Stefan

  hmmm er borrelt een idee op… me vriendin vetmesten en haar dan dat boek laten lezen muhaha

    /   Reply  / 
 6. verine

  ik denk niet dat het enkel de fysieke inspanning is die zorgt voor de verbranding van calorieën. door de opwinding gaat je hartslag omhoog, wat überhaupt als zorg voor calorieverbranding. Kortom: volgens mij hoef je niet eens flink tekeer gaan om af te vallen van vrijen!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>