Kent u deze loverboy?

Krachtige (verkiezings?)taal van André Rouvoet van de ChristenUnie: hij vindt dat er foto’s van loverboys overal opgehangen moeten worden zodat meisjes gewaarschuwd zijn……..

Loverboys zijn gladde jongens die meisjes de prostitutie inlokken door heel lief voor ze te zijn en te doen alsof ze er een relatie mee willen.

Rouvoet wil nu dat deze jongens met naam en toenaam bekend worden gemaakt: zo zien meisjes met wie ze niet in zee moeten gaan.

Goed idee, maar ik ben ook erg voor weerbaarheid van de meisjes zelf: wie stevig in haar schoenen staat hoeft geen loverboy voor een beetje aandacht.

Lees ook:Zwolle en Overijssel pakken loverboys aan
Lees ook:Seks op het lesrooster van middelbare scholen
Lees ook:Loverboys heten voortaan gewoon pooierboys
Lees ook:Dé trend voor 2009 is Slow Sex: Lekker Langzaam
Lees ook:Seks-fantasieën tiener-jongens en -meiden bijna gelijk

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Kent u deze loverboy?

 1. zina

  i kken hem niet maar je ziet ze gezicht ook niet duidelijk

    /   Reply  / 
 2. N.Z.

  Hierbij wil ik zeggen dat ik er mee eens met het idee om overal posters op te hangen van loverboys. Ik spreek uit ervaring en ik vind het heel pijnlijk om erover te praten maar als ik anderen ermee kan helpen dan is dat het minste wat ik kan doen.Ik wil niet teveel details geven want ik ben door een Loverboy in de prostitutie gelokt en toen ik mij NIET wou laten misbruiken door vreemde mannen werd ik door hem bedreigd. Hij heeft mij gedwongen om in meerdere sexclubs te werken en de eerste keer dat ik weg wou gaan, werd ik voor 24 uur in een kamer opgesloten zonder eten en drinken, ik mocht niet eens naar het toilet. Ik had het geluk dat hij niet in de sexclubs zat want dat was mijn enige redding om niet naar bed te gaan met de vreemde vieze mannen. Maar na de tweede keer dat ik zonder geld naar huis kwam, begon hij te dreigen. Hij wou mijn vader vermoorden als ik niet snel wat verdiende. Ik bedacht een plan om weg te lopen maar door hem had ik geen contact meer met mijn familie en kon ik nergens terecht.Toen kwam mijn kans, ik moest naar een club in rotterdam om te werken en hij ging stappen met zijn vrienden ergens anders. Ik bleef een paar uren in de sexclub en toen ging ik weg. Jammer genoeg had hij mij gevonden en dat was de ergste avond van mijn hele leven. Hij nam mij mee naar zijn huis en ging mij mishandelen. Hij heeft mij zodanig in elkaar geslagen dat ik amper kon staan. Mijn hele lichaam was bont en blauw. Ik ben niet gelovig maar op dat moment leek het wel alsof er een beschermengel naast mij stond want ik had de moed gekregen om weg te gaan.Ik moest wel wachten totdat hij weg was. Met al dat pijn ging ik weg en keek ik niet meer terug.Ik wou in de eerste instantie niet naar de politie maar door een goeie vriend, was ik toch gegaan.Het mocht niet baten want hij was opgepakt maar nog geen week na zijn arrestatie was hij weer op vrije voeten. Hij heeft alles voor mijn leven verpest, ik was niet meer veilig in mijn woonplaats en moest de stad uit. Pas na heel wat jaren kreeg ik weer een beetje lef om terug te keren maar ik ben niet over de mishandeling gekomen. Ik durf nog steeds niet in bepaalde delen van mijn woonplaats te komen en het valt mij zwaar want het is geen leven zo maar ik doe mijn best om te leven.De pijn dat ik heb gevoeld en nog steeds voel, wens ik niemand toe,zelfs niet mijn ergste vijand. De enige oplossing om te vechten tegen loverboys is om hen bekend te maken. Hang alstublieft overal posters op met hun gezichten,namen en woonplaats want dat is de enige oplossing……

    /   Reply  / 
 3. Jakobien, redactie

  Hallo N.Z.,

  Wat een verhaal! Vreselijk dat dit je overkomen is. Hopelijk gaan ze inderdaad meer doen aan de loverboys. Niet meer voor jou helaas, maar wel voor alle andere meisjes (en jongens?) die het slachtoffer dreigen te worden. Voor jou: veel sterkte…

  groeten,
  Jakobien

    /   Reply  / 
 4. Destiny

  ik vind dat je helemaal gelijk heb gewoon op een site plaatsen die gasten maken levens kapot geloof me ,de heele wereld moet voor zulke zieke gasten gewaarschuwd worden.

    /   Reply  / 
 5. Destiny

  ik zie dat we heel wat gemeen hebben en na 8 jaar heb ik nog steeds moeite om mijn leven op te pakken dat lukt gewoon niet, te veel nare herinneringen mijn leven is verwoest . kapot gemaakt door zo`n rotzak.waarom doen ze niet meer aan die klootzakken.
  Als ik mijn dochtertje niet had dan wie weet wat ik mezelf had aangedaan echt waar.ik loop nu bij psyq en weeet niet echt hoe ik alles moet vergeten.Ik wens je veel sterkte toe

    /   Reply  / 
 6. ik

  mijn zus is ook te grazen genomen door loverboy in Alkmaar.
  zover ik weet , is dat elke loverboy dood moet .
  maar allemaal gaan ze et weten

    /   Reply  / 
  1. anoniem

   Hallo Ik, Mijn dochter is ook slachtoffer geweest van een loverboy uit Alkmaar. Wij lopen er tegen aan dat de politie en O.M. er weinig aan doen in deze regio. Ik ben erg benieuwd of er misschien een link te leggen valt tussen deze loverboys (misschien is het wel dezelfde). OP die manier zou er meer aan te doen zijn.
   Ik weet niet of je mijn e-mailadres ontvangt, zo ja dan ben ik benieuwd naar je reactie! Wens je zus veel sterkte van me!

     /   Reply  / 
 7. Sanne

  Een uitstekend idee van de hr.Rouvoet. Ik maak me momenteel zorgen om mijn dochter en haar verkering. Beiden passen in het profiel wat betreft loverboys. Hij pakt haar helemaal in , is vaag over zijn vele geld,knap arrogant etc etc.
  Maar hoe weet ik of mijn vermoedens juist zijn? Was er maar een database of foto’s, zodat ik het op tijd kan stoppen. Of moet het eerst uit de hand lopen? ik weet niet wat ik moet doen, om te weten of mijn vermoeden juist is.

    /   Reply  / 
 8. iemand

  @Sanne, als je nu je verkering van je dochter al niet vertrouwd zou ik het gelijk stoppen. jij bent de moeder toch? en je weet van moeder gevoelens en intuitie? je moet zo denken: zie jij over 5 jaar samen gezellig kerst vieren? zo ja, keep going, zo nee. stop direct!!

    /   Reply  / 
 9. Nadine

  Meiden moeten zelf ook beter op hun hoeden zijn, ik ben vandaag op deze site, omdat ik gister een jongen heb leren kennen, hij kwam me ophalen met zijn auto en we hebben wat gepraat en rond gereden. Mijn eerste indruk van hem was; nette jongen. Daarnaast had hij ook geen overdreve auto of watdan ook, dus ‘loverboy’ was voor mij niet meteen iets dat in mij opkwam. totdat hij later op de avond.. ongevraagd begon te vertellen dat hij een zogenaamde ondernemer was en wel ‘werk’ voor me zou kunnen regelen.. hij zei dat ik moest zeggen waar ik goed in was of ervaring in had endat hij dan opdrachten zou kunnen regelen waar ik bakke met geld mee zou kunnen verdienen. Er ging natuurlijk meteen een belletje rinkelen bij me dat er iets niet klopte. Hij was echter niet duidelijk in wat voor richting hij dacht met die ‘opdrachten’ dus ik begon hem een beetje uit te vragen om erachter te komen wat hij precies bedoelde.. hij begon eerst over abonnementen van telefoons afsluiten met mensen, daarna veranderde hij zijn eigen verhaal ineens; hij zou mij naar zoals hij het beschreef, villa’s of bugalows of mss zelfs hotels brengen en dan zou ik naar binnen moeten gaan en dat was alles.. ik vroeg hem dus natuurlijk wat bedoel jij met naar binnen gaan?! hij was zoooo onduidelijk. maar natuurlijk had ik hem al een beetje door. hij zei ja gewoon die mensen willen een leuke tijd en jij gaat daar dan een uurtje of mss een paar uurtjes hen bedienen zodat zij zich amuseren. opdat moment wist ik dus zeker dat mijn vermoedens klopten en ik lachtte deze jongen recht in zijn gezicht uit! hij bleef echter wel iets zeggen over een vriend van hem die dit dit dan zou regelen. ik vermoed dus dat dit niet de loverboy zelf was maar een hulpje ofzo. hij was ook beetje amateuristisch bezig alsje het mij vraagt. toen ik hem uitlachte werd hij namelijk erg zenuwachtig en begon ineens een verhaal over loverboys, of ik er al eens van gehoort had en dat hij niet zo was, dat hij zich niet anders wilde voordoen maar meteen rechtuit wilde zijn. ik heb de jongen toen heeeeel duidelijk gemaakt dat hij absoluut aan het verkeerde adres was bij mij en maakte hem daarbij ook een beetje belachelijk, hij wist niet wat hij moest, waaruit ook weer blijkt dat hij niet de daadwerkelijke loverboy zelf kon zijn, deze had wel anders gereageerd op mijn reactie en was heel anders te werk gegaan.. ik heb hem gezegt dat hij me meteeen terug naar huis moest brengen, dat heeft hij ook gedaan.. Loverboys kunnen op verschillende manieren te werk gaan. en het is logisch dat ze ook andere manieren proberen te verzinnen want de verhalen over de standaard loverboys zijn te bekend aan het worden. dus dames hou dit in je hoofd bij IEDERE jongen die je leerd kennen, dit is de enige manier dat je optijd tot inzicht komt dat er iets niet klopt.

    /   Reply  / 
  1. anoniem

   @ Nadine, Helaas zijn de meeste loverboys niet zo vreselijk amateuristisch als jouw ervaring. Meestal wordt een meisje eerst afhankelijk en verliefd gemaakt (en allang niet meer met dure kadootjes!)en wordt vervolgens met veel dreiging en/of geweld de prositutie ingedwongen. Deze meiden hebben (het gevoel) geen keus (te hebben).Maar natuurlijk kan op je hoede zijn geen kwaad!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>