Seks op de eerste date? Een aanrader!

Wel of geen seks op de eerste date? Een eeuwige discussie. Voorstanders beweren dat je moet doen waar je zin in hebt. Tegenstanders zeggen dat je vooral mannen ermee afschrikt als je meteen al los gaat. ¬†Een Britse bioloog doet een duit in het zakje: seks op de eerste date is juist een aanrader…………….

Al bij een eerste date het bed met iemand delen, verhoogt de kans op een vaste relatie. Dat beweert de Britse bioloog Barry Gibb. Hij heeft een boek geschreven, getiteld: ‘The Rough Guide To The Brain’.

Met zijn bewering ontkracht hij het idee dat het juist beter is om op de eerste date nog even te wachten. Maar seks zorgt juist voor chemische reacties in de hersenen, wat tot liefde en relaties leidt. “Tijdens seks en in het bijzonder het orgasme komen de hormonen oxytocine en vasopressine vrij”, aldus Gibb. “Die stoffen houden verband met een toename van binding, verbondenheid en vertrouwen.”

De bioloog betoogt: “Iedereen probeert altijd romantisch en hoffelijk te zijn op de eerste date, maar de chemische reacties in de hersenen duiden enkel op lust en verlangen.”

Doe er je voordeel mee op je eerst komende date…

Lees ook:Mannelijk en vrouwelijk orgasme: de verschillen
Lees ook:Vrouwen willen vaker seks op eerste date dan mannen
Lees ook:Ziet hier: de hersenen van een vrouw terwijl ze klaarkomt!
Lees ook:TV TIP: 237 motieven om seks te hebben
Lees ook:Een kijkje tussen de lakens van de rocksterren

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Seks op de eerste date? Een aanrader!

 1. Raven Dice

  Volgens mij is hier onlangs nog een discussie over geweest. Beetje onnodig dus eigenlijk om nogmaals verder te gaan hierover.

    /   Reply  / 
 2. Jakobien (redactie)

  vertel!! ik schrijf mee…

    /   Reply  / 
 3. Raven Dice

  En nu Jakobien? Heb je het al gelezen?

    /   Reply  / 
 4. Jen

  Nou, ik vind het wel grappig om dit te lezen want mijn vriend en ik zijn al 1.5 jaar samen en we kenden elkaars naam niet eens toen we sex hadden (en we hadden ook geen date)

    /   Reply  / 
 5. Adri

  Linda / er word gevraagd naar een stofje dat los komt bij sex met een eerste date komt mij wel bekend voor/ na mijn mening komt er wel meer los/ maar de date moet ook aan slaan dan loopt alles op rolletjes veel lieves Adri

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>