Seksende wethouder in de fietsenstalling privé-zaak

De gemeenteraad en het bestuur van Nijmegen staan achter wethouder Depla. Ze vinden zijn seks met een gemeenteraadslid in de fietsenstalling een privé-zaak……….

Depla (PvdA) raakte vorige week  in opspraak omdat hij in het fietsenhok oraal zou zijn bevredigd door een vrouwelijk raadslid. De website GeenStijl maakte daarvan melding. Het raadslid stapte donderdag uit de VVD-fractie. De baan van de wethouder staat niet ter discussie op dit moment.

Ook dat had niet alles te maken met het incident tussen de fietsen: het zou al langer niet meer goed gaan tussen de fractie en het raadslid. Omdat er geen sprake is van een misdrijf, houden de meeste gemeenteraadsleden het verder voor gezien wat deze zaak betreft.

Lees ook:Paul ‘lekker pijpen’ Depla wordt burgemeester Heerlen
Lees ook:Seksrel rond Nijmeegse wethouder gaat door
Lees ook:Wassenaarse loco-burgemeester beweert penis van 23 cm te hebben
Lees ook:Een tongzoen valt niet meer onder verkrachting
Lees ook:Het VIAGRA-fietszadel: met ruimte voor klok- en hamerspel

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Seksende wethouder in de fietsenstalling privé-zaak

  1. Bert Overbeek

    Ik krijg een punthoofd van de hypocriete houding over seks als het politici betreft. Clinton, Oudkerk en nu weer Depla doen hun dingen, maar als het om publieke functies gaat wordt onze moraal ineens scherper. Nu zegt die moraal toch meer over degene die oordeelt dan over de beoordeelde, dus in het geval-Depla rijst de vraag: wie heeft het aan de kaak gesteld? Dat is namelijk de grootste viezerik!

      /   Reply  / 
  2. Fureya

    Zo is dat!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>