Vrouwen eisen steeds meer seks

Vrouwen gaan steeds meer doen, wat mannen allang niet meer durven. Ze eisen namelijk meer seks en gaan vaker vreemd als ze thuis niet krijgen wat ze willen…………….

Dit blijkt uit onderzoek onder vrouwen tussen de 20 en 35 jaar uitgevoerd in opracht van het maandblad Cosmopolitan. Vrijwel alle vrouwen (85%) vinden een goed seksleven binnen een vaste relatie (heel erg) belangrijk. 43% van alle vrouwen tussen de 20 en 35 jaar geeft aan dat zij wel vaker seks zouden willen.

Ook binnen een vaste relatie wil 35% van de vrouwelijke respondenten vaker seks. Vrouwen durven steeds meer uit te komen voor hun behoeften en hun wensen. Bijna 1 op de vier vrouwen is wel eens vreemdgegaan. Van deze groep heeft ruim de helft dit niet aan haar partner verteld. Tegelijkertijd is er voor de vreemdgaande man maar weinig begrip. Dat vind ik dan weer nogal hypocriet.

Lees ook:‘Vijftig tinten grijs’ geeft vrouwen meer lef bij seks
Lees ook:De orgasmekloof: vrouwen komen bij onenightstands veel minder vaak klaar dan mannen
Lees ook:Gehuwde vrouwen rond 40 hebben de beste seks
Lees ook:Menopauze? Vrouwen 50+ genieten meer dan ooit van seks
Lees ook:MARGRIET ontdekte het: vrouwen komen vaker klaar!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vrouwen eisen steeds meer seks

  1. Meg

    That’s what I’m talking about! Leve Kim Holland en vrouwen zoals haar die dit stimuleren (natuurlijk niet op een oneerlijke wijze vreemdgaan, maar je snapt het wel)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>