De Kamasutra is 1 grote grap

Wie zich een rijk en gevarieerd seksleven toewenst, heeft een eeuwenoud handboek tot zijn beschikking.

De Kamasutra, het verhaal van de ideale man die zijn dagen slijt met de lichamelijke liefde en lust, schotelt 64 standjes voor en vele variaties van strelen, kirren, krabbelen en masseren……….

Het ‘standaardboek over de wetenschap van liefde bedrijven biedt de gehaaste, materialistische mens van nu verdieping, in de vorm van (geïllustreerde) verleidings- en hoogtepunttechnieken.

Het geeft spirituele grond aan genot, hogere waarde aan lusten.

En toen, 5 weken geleden, berichtten de kranten over een nieuw onderzoek.

Een Leidse Sanskrietgeleerde heeft het handboek voor het eerst direct vertaald uit de oorspronkelijke taal. Hij heeft ook andere boeken uit die tijd gelezen, vergeleken en een conclusie getrokken.

De Kamasutra is een parodie. Het blijkt een persiflage van een bekend Indiaas boek over macht en koningschap. Er wordt in geveinsd dat seks even gewichtig is als het leiden van een land.

Kamasutra is een grap, de Jiskefet van toen, die velen van ons nog bloedserieus nemen ook. Afijn: u hoeft zich niet meer te schamen als u standje 41 en 53 ook nog geen 10 seconden volhield of zelfs een week met spierpijn heeft rondgehobbeld naar aanleiding van nummertje 12.

Lees ook:Fijngemalen buizerd voor potentie
Lees ook:Bekijk alle 69 seksstandjes van de Kamasutra in 3D!
Lees ook:De Kama Sutra is cabaret en geen ‘bijbel van de seks’
Lees ook:Vijfig tinten Mammies Porno met mond-orgasmes
Lees ook:‘Vijftig tinten grijs’ geeft vrouwen meer lef bij seks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>