Bijna 3 miljoen om het met een maagd te doen

Een 22-jarige vrouw uit San Diego heeft wat moeite haar studie te financieren.

Ze zon op mogelijkheden om veel geld ineens te verdienen en zette toen haar maagdelijkheid op E-Bay……..

Er hebben inmiddels 10.000 mannen geboden op de advertentie.

Volgens ‘Nathalie Dylan’, uit veiligheidsoverwegingen niet haar echte naam, loopt het storm met mannen die tegen betaling een ‘one-night-stand’ met haar willen.

Toen de veiling in september startte, werd er tot €180.000,- geboden maar intussen zijn de bedragen al flink omhoog geschoten, meldt The Daily Mail.

De inmiddels geboden 2,8 miljoen vindt Nathalie nog niet genoeg. Ze wacht nog op een beter bod, voordat ze de veiling sluit…

De vrouw heeft zich laten inspireren door haar zus, die 3 weken lang als prostituee werkte om haar studie te kunnen betalen.

De vrouw uit San Diego vindt niet dat ze zichzelf verlaagt door haar maagdelijkheid te verkopen. “Ik heb intussen al aanbiedingen gekregen van mannen uit de verschillende lagen van de maatschappij”, vertelt Nathalie. “Van mannen die heel duidelijk beschrijven wat ze met je willen doen tot rijke mannen die me vriendelijke aanzoeken doen. Er zijn er ook die mijn vaste partner willen worden, maar een one-night-stand is wel degelijk de bedoeling.”

Om te bewijzen dat ze nog maagd is, onderging ze ook enkele medische tests. “Ik weet dat veel mensen me zullen veroordelen voor wat ik doe, het is een groot taboe, maar ik heb er niet echt een probleem mee. Het is zelfs verwonderlijk dat mannen zoveel willen betalen om het met een maagd te doen.” Eenmaal, andermaal, wie biedt er meer dan 2,8 miljoen?

Lees ook:Maagdelijkheid Natalie ter discussie
Lees ook:Een vrouw ontmaagden is voor een man een trofee
Lees ook:Ontmaagden c.q. ontknapen voor de camera ?
Lees ook:Wie biedt er meer voor deze maagd?
Lees ook:Kopers vinden seks.nl en chickies.nl niet opwindend genoeg

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Bijna 3 miljoen om het met een maagd te doen

  1. Pingback: Antwerpse studente veilt maagdelijkheid via Nederlands escortbureau | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>