Zwarte vrouwen, grote tieten en strakke leggings // Aktua

‘Alleen maar nette mensen’ is het geestige relaas van een joodse jongen uit het keurige Amsterdams Oud-Zuid, met een fascinatie voor stevige zwarte vrouwen.

De zwarte vrouwen waar auteur Robert Vuijsje zo van houdt, worden uitgebreid beschreven in zijn roman. Hij beschrijft hun cupmaat, ronde billen, strakke leggings en verzorgde nagels.

Hoofdpersoon David onderscheidt drie typen zwarte vrouwen: de ‘bounty’ (zwart van buiten, wit van binnen), de ‘switch hitter’ (de vrouw die alle kanten op kan gaan) en de meest interessante: de ‘Sherida-ketting’, de vrouwen die een ketting dragen met daaraan in sierlijk gouden letters hun voornaam.

David is ~volgens Vuijsje~ een overdreven en sterk uitvergrote versie van hemzelf, die op zoek gaat naar avontuur in de Bijlmer.

Het boek bevat enkele rauwe en seksueel getinte scènes, die Vuijsje nauwelijks hardop durft voor te lezen. “Ik heb het geschreven, maar het is toch iets anders om het uit te spreken.”

‘Alleen maar nette mensen’ (2008), uitgegeven door Nijgh & van Ditmar is genomineerd voor zowel de Libris Literatuur Prijs (11 mei) als voor De Gouden Uil (4 mei)

Lees ook:Robert Vuijsje wint literatuurprijs met lofzang op zwarte vrouwenbillen
Lees ook:David leeft voor eten en neuken met negerinnen
Lees ook:Wat een opwinding over Vuijsjes negerinnenbillen
Lees ook:Negerinnen-liefhebber Robert Vuijsje met de dood bedreigd
Lees ook:Heidi Klum lokt met bewegend naakt

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Zwarte vrouwen, grote tieten en strakke leggings

  1. Pingback: Negerinnen-liefhebber Robert Vuijsje met de dood bedreigd | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *