Zwarte weduwe verkracht 10 mannen

Valeria K. (32), bijgenaamd de Zwarte Weduwe, vanwege haar voorliefde voor spinnen en horrorfilms, lokt mannen naar haar huis en geeft ze sterke drank met clonidine.

Ze bindt een rubberen band om de penissen van de heren, zodat die stijf blijven en daarna gebruikt ze hen om haar seksuele fantasieën te verwezenlijken……

Aldus de Russische niewssite Life.ru.

De mannen ~10 stuks nu in totaal~ eindigden allemaal in het ziekenhuis na hun tête á tête met de Zwarte Weduwe.

Ze hadden een clonidinevergiftiging en tekenen van seksueel misbruik. Zo hadden 2 slachtoffers ernstige verwondingen aan hun geslachtsdelen.

De verhalen van de slachtoffers zijn identiek. Het enige dat ze zich kunnen herinneren is dat ze met Valeria meegingen om nog een wijntje te drinken. Daarna werden ze wakker in een ziekenhuis met verwondingen aan hun edele delen.

De politie wist uiteindelijk de identiteit van de vrouw te achterhalen en arresteerde haar. Een van de heren weigert aangifte te doen. “Het was geweldig. Ik hou daar wel van, alleen jammer van de verdoving.”

Illustratie: Seks betekent meestal zelfmoord voor mannetjes van de Zwarte Weduwe. Tijdens de daad peuzelen de vrouwtjes hun minnaars in tweederde van de gevallen op. Vanuit een evolutionair oogpunt gezien is dat helemaal niet zo slecht. Sterker nog: het is heel nuttig. De energie die ze wint door het opeten van het mannetje, investeert het vrouwtje namelijk in het nageslacht. De genen van het mannetje varen er dus wel bij.

Lees ook:Eerst seks hebben en dan sterven
Lees ook:Zwarte weduwe veroorzaakt knoepert van erectie
Lees ook:Vagina en penis bestaan al 385 miljoen jaar
Lees ook:Als de seksen van penis en vagina ruilen….
Lees ook:Sexortion drijft jonge mannen tot zelfmoord

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>