Wat is er mis met een naakte Miss?

Het lijkt allemaal heel sexy: missverkiezingen! Maar vergis je niet!

Van een Miss Nederland wordt niet verwacht dat ze haar blote kont laat zien. En dat is nou net wat Carmen Kool wel deed.

Zij werd in augustus vorig jaar gekroond tot Neerlands fraaiste en staat deze maand met haar hele hebben en houwen in het bekendste blootblad……….

De Miss-organisatie laat weten: “Tegen onze uitdrukkelijke zin is Carmen Kool, de huidige Miss World Netherlands, voor het oktobernummer van maandblad Playboy volledig uit de kleren gegaan. Aangezien dit niet in overeenstemming is met de onze uitgangspunten neemt de organisatie hierbij afstand van deze nietsverhullende actie.”

Besloten is vooralsnog geen stappen te ondernemen. Wel neemt de organisatie met klem afstand van deze reportage, die zij van geen enkele klasse vindt getuigen en die dan ook geheel op persoonlijke titel van Carmen Kool staat.

De organisatie zou het echter wel klasse vinden als Carmen Kool de gage die ze voor deze naaktreportage heeft ontvangen, ter beschikking stelt aan het Jeugdsportfonds: het goede doel waarvoor ze uit hoofde van haar Miss World Netherlands-titel tevens ambassadrice is.

Carmen zei eerder over haar pittige repo: “Ik denk dat de organisatie teleurgesteld zal zijn. Helaas. Maar ik hoop dat verder iedereen het mooi vindt en dat mensen begrijpen waarom ik het doe. Het is mooi, chic, en ik heb niets om me voor te schamen. Ik ben Miss Nederland. Mijn onderdanen hebben hier recht op.”

Lees ook:Glijen met Carmen Electra en Fleshlight
Lees ook:In je naakte reet op een fiets dwars over de Veluwe
Lees ook:Ontkroonde tiener-miss wordt Miss YouPorn
Lees ook:Ik kom (alweer) van de föhn
Lees ook:Vreemde fetish: ophangseks wordt Duitse politiebaas bijna fataal

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wat is er mis met een naakte Miss?

  1. Jerry

    Hahahaha, Go Miss Holland! Wie volgt ? Miss Curacao, Miss Suriname, Miss Aruba, Miss Marrokko, Miss Turkije, Miss Ghana, Miss Kaap Verdie, enz. enz. ?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>