India in de ban van Masturgate

Sinds de spelers van het nationale cricketteam door hun coaches zijn opgeroepen ‘het’ voor een match vooral te doen en bij gebrek aan een partner solo te gaan, is masturberen het verhitte gesprek van de dag in India.

In het land van de Kama Sutra heersen toch nog taboes………..

Hindoestaanse religieuze leiders eisen zelfs het vertrek van de Zuid-Afrikaanse coach, Gary Kirsten, nadat een handleiding voor de boys was uitgelekt naar de media.

“Seks verhoogt het testosteron-niveau, wat leidt tot een toename in kracht, energie, agressie en competitiegeest”, zo wordt de heren voorgehouden.

“Als je seks wilt, maar je hebt niemand om het mee te doen, dan is een optie er alleen voor te gaan, terwijl je je voorstelt dat je een partner of een paar, hebt, zo mooi als je je maar wenst. Geen pillowtalk na afloop en geen geknuffel nodig… draai je gewoon op je zij en ga slapen.”

Coach Kirsten van de cricketers is zich doodgeschrokken van de commotie in India. “De beschuldiging dat ik de Indiase spelers zou aanzetten tot seks voor de wedstrijd gaat recht in tegen mijn religieuze en morele opvattingen”, zegt hij.

Het omstreden document is volgens Kirsten opgesteld door de mentale begeleider van het nationale team, Paddy Upton, ter informatie aan de spelers over de relatie tussen seks en sport, en zeker niet bedoeld als officiële teamstrategie.

De affaire heeft inmiddels tot een nationaal debat geleid. Veel conservatieve hindoes beschouwen masturbatie als niet zuiver.

Lees ook:Argentijnse voetballers succesvol dankzij seks- en voedingsdieet
Lees ook:Seks & het WK
Lees ook:Seksschandaal bij Franse voetbalselectie
Lees ook:Alle nationale elftallen met seksverbod liggen uit het WK
Lees ook:Wie wil er ‘Alle dagen seks’ met Arie Boomsma & Kaat Bollen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>