Geert Wilders stelt chemische castratie van pedo’s voor: hoe werkt dat?

‘Casteren die hap!”

Dat is wat veel mensen de laatste dagen spontaan uitroepen bij de pedo-beerput die rond de Amsterdamse kinderdagverblijven wordt opengetrokken.

Zelfs een villa (van directeur Albert Drent) bij mij hier in het Gooi is inmiddels ‘besmet’.

Geert Wilders reageerde gisteravond bij PowNews met “Mensen die dit met peuters doen, verdienen niks anders dan een kerker en water met brood.”

Ook werd hij door de verslaggever aangesproken op de term chemische castratie die Wilders gedurende de dag blijkbaar had laten vallen.

Hoe en wat precies wist de PVV-voorman ook niet. We zochten het voor u uit. Hoe werkt chemische castratie en is het preventief?

In Zuid Korea is de straf reeds ingevoerd voor pedoseksuelen. En in Polen wordt nog gestemd over een wet die wellicht chemische castratie mogelijk maakt bij zedendelinquenten.

Bij chemisch castreren wordt geen gebruikt gemaakt van een (operatie-)mes, zoals het geval van de Duitse vader die afgelopen weekend eigenhandig de testikels verwijderde bij de 40 jaar oudere minnaar van zijn 17-jarige dochter.

Er worden hormonen toegediend waardoor iemand geen sexdrive meer overhoudt. Helemaal afdoende blijkt het in de praktijk niet, want mensen die bijvoorbeeld kinderpornoshit produceren voor het (vele) geld, zijn helaas met hormonen niet tussen hun zieke oren te genezen.

Maar zeker bij pedo’s die zelf ook wel afwillen van hun aberratie, zou het een oplossing kunnen zijn.

Kijk naar de reportage van 1 van de jongste nieuwsrubrieken van Nederland. Doorspoelen naar 07.30.

Lees ook:Poolse pedo’s worden gecastreerd
Lees ook:Minnaar komt uit de kast
Lees ook:Nederlanders willen wel affaire met Jeanine Hennis of Geert Wilders
Lees ook:Seks is als een chemische explosie in onze hersenen
Lees ook:Seks op de eerste date? Een aanrader!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Geert Wilders stelt chemische castratie van pedo’s voor: hoe werkt dat?

  1. robert

    Nu snap ik er echt niks van eerst was hij zo tegen de dood straf enzo en nu opeens voor wat is er met deze zieke gast man man man wat wil hij nu wat zit hij te spelen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>