Julian Assange: halve verkrachting = hele misdaad

Julian Assange is sinds gisteren op borgtocht vrij.

Het bedrag werd hem toegeschoven door o.a. mensenrechtenactiviste en -advocate Bianca Jagger. Jawel de allereerste ex van.

Vrouwen zijn duidelijk verdeeld over hem. Zo lopen daar de aanklachten van de dames Ardin en Wilén.

Die laatste zou Assange hebben ‘verkracht’. Nou is dat natuurlijk een zware beschuldiging. Na een gezellig avondje samen weigerde Wilén aanvankelijk seks met de Wiki-lekker, omdat ze geen condooms bij zich hadden.

Ze gingen daarop wel samen naar 1 bed en later zou Assange zich hebben vergrepen aan haar terwijl ze half in slaap was……………

Dat blijkt uit de aangifte, meldt de Britse krant The Guardian, die de hand heeft weten te leggen op de volledige aanklachten van de 2 Zweedse vrouwen die Assange allebei van verkrachting beschuldigen. Zweden wil Assange vervolgen en heeft een internationaal opsporingsverzoek uitgegeven. Groot-Brittannië, waar Assange verblijft, heeft nog geen beslissing genomen over uitlevering.

In de aanklachten is te lezen dat Assange zijn eerste nacht in Zweden doorbracht bij activiste Anna Ardin. Op die avond begon hij haar te zoenen en uit te kleden, waar zij zich tegen verzette. Uiteindelijk stemde ze in met geslachtsgemeenschap ‘omdat het te laat was om te stoppen’. Ze gaf Assange een condoom aan, wat hij volgens haar expres kapotmaakte. In de aanklacht noemt Ardin de seks ‘erg slecht en ook nog eens gewelddadig’. Assange mocht in de week daarna nog wel bij Ardin logeren, maar niet meer in haar bed. Hij probeerde haar nog verschillende keren tot seks te verleiden, maar dit weigerde Ardin. Ze zegt zich geïntimideerd en bedreigd te hebben gevoeld.

Later die week ontmoette Assange Sofia Wilén. Hij ging met haar naar de bioscoop en wilde persé achterin de zaal zitten om haar te kunnen zoenen en zijn handen in haar kleding te stoppen. Wilén wilde wel met Assange naar bed, maar niet zonder condoom. Dat deed ze nooit. Assange ging daarmee akkoord, maar vergreep zich later toch aan haar terwijl ze half sliep. De ex-vriend van Wilén heeft ook aan de politie verklaard dat zij nooit van haar leven seks zonder voorbehoedsmiddelen heeft gehad en dat haar gemeenschap met Assange dus wel onvrijwillig moet zijn geweest.

Toen Wilén Ardin van haar ervaringen met Assange vertelde, besloten de 2 vrouwen hem te vragen een hiv-test te ondergaan. Dit wilde hij niet, waarop de vrouwen dreigden naar de politie te stappen. Assange ging overstag, maar de klinieken waren gesloten. De vrouwen hebben daarna toch aangifte tegen Assange gedaan.

De WikiLeaks-baas reageerde de dag na de aangifte naar de Zweedse pers met het verwijt dat de vrouwen in dienst van de Amerikaanse overheid werken en een complot tegen hem hebben gesmeed. Assange beweert onschuldig te zijn.

Lees ook:Gescheurd condoom van Julian Assange aan het uitlekken op internet
Lees ook:De lekkende sekszaak van Wikileaks – Assange
Lees ook:Julian Assange moet vandaag zijn seks-gedrag uitleggen voor de rechter
Lees ook:Een hunkerbunker vol vrouwen die meesterlekker Julian Assange lekker vinden
Lees ook:Nieuwe aanklacht uit thuisland tegen DSK

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>