Gescheurd condoom van Julian Assange aan het uitlekken op internet

Documenten van het onderzoek naar de vermeende aanranding c.q. verkrachting door WikiLeaks-oprichter Julian Assange zijn digitaal gelekt.

Daarin zijn ook foto’s te zien van een gescheurd condoom dat de meesterlekker ‘gedragen’ zou hebben………

Aldus wired.com.

Het materiaal bevat 100 pagina’s bewijs, verzameld door de aanklagers. Hoe het op internet is beland is onduidelijk. Het lijkt op een koekje van eigen deeg voor Assange en biedt inzicht in de zaak tegen de man die zelf allerlei gevoelige informatie op het internet zet.

De documenten waren gericht aan de advocaat van Assange: Mark Stephens. Er is o.m. te lezen hoe de aanklachten van de 2 Zweedse vrouwen tot stand zijn gekomen. Julian Assange ontmoette hen afgelopen zomer allebei tijdens een 10-daagse reis naar Stockholm en had met beide dames seks.

Anna Ardin vertelt dat de WikiLeaks-oprichter haar aggressief benaderde toen ze met hem in bed lag en een condoom probeerde te pakken. Assange zou uiteindelijk hebben toegestemd, maar het rubbertje met opzet hebben ‘verneukt’. De foto van het bewuste condoom is toegevoegd aan het dossier. Anna zou het voorbehoedsmiddel hebben bewaard en overgedragen aan de politie.

Sofie Wilen beschuldigt Assange van verkrachting. Eerst hadden zij seks met haar toestemming. Daarna zou hij het echter nogmaals met haar hebben gedaan, terwijl zij sliep. Sofie verklaart dat toen zij wakker werd het te laat was om Assange nog te stoppen. Hij was al bij haar binnengedrongen en zij benadrukt dat ze hem juist de hele avond had verteld altijd veilig te vrijen.

Op 7 en 8 februari zal Julian Assange voor de rechter verschijnen en uitgebreid worden ondervraagd.

Lees ook:Een hunkerbunker vol vrouwen die meesterlekker Julian Assange lekker vinden
Lees ook:Julian Assange moet vandaag zijn seks-gedrag uitleggen voor de rechter
Lees ook:Julian Assange: halve verkrachting = hele misdaad
Lees ook:De lekkende sekszaak van Wikileaks – Assange
Lees ook:Kim Kardashian had trio met pornoster

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>