Julian Assange moet vandaag zijn seks-gedrag uitleggen voor de rechter

Er zijn mnsen die hem willen nomineren voor de Nobelprijs voor de vrede. Anderen zien hem in overdrachtelijke zin het liefst zo snel mogelijk ‘hangen’: ik heb het over Julian Assange.

De WikiLeaks-oprichter die middels gelekte gegevens de wereld kond wilde doen van een aantal behoorlijke misstanden (bij o.a. de Amerikaanse Defensie) wordt op dit moment gekweld door een koekje van eigen lekdeeg.

2 Zweedse vrouwen beschuldigen Assange van aanranding en sinds vrijdag circuleren zijn gelekte procesgegevens die te maken hebben met zijn seksgedrag, over het wereldwijde net. Inclusief foto’s van een (bewust) gescheurd condoom.……..

Ja, Assange gaat het zwaar krijgen vandaag en morgen. Voor een Britse rechtbank begint een tweedaagse hoorzitting over het verzoek van Zweden aan Groot-Brittannië om hem uit te leveren. Het Zweedse OM wil Assange verhoren over de vermeende aanrandingszaken van de dames Ardin en Wilén.

De 39-jarige Julian Assange werd in december opgepakt in Groot-Brittannië. Hij werd later op borgtocht vrijgelaten, maar kreeg huisarrest opgelegd met een elektronische enkelband. Hem wacht nu de beslissing van de rechter over zijn uitlevering. Als hij deze zaak verliest, kan hij in beroep gaan. De juridische strijd kan zo maanden gaan duren.

De advocaten van Assange stellen dat als hun cliënt aan Zweden wordt uitgeleverd, mogelijk uitlevering aan de Verenigde Staten volgt. In de VS zou hij gevaar lopen op een slechte behandeling of zelfs marteling, aldus de advocaten. Daar heeft Assange namelijk weinig vrienden gemaakt. Washington is zeer ontstemd over de onthulling van vele diplomatieke berichten door WikiLeaks.

Lees ook:Julian Assange: halve verkrachting = hele misdaad
Lees ook:Gescheurd condoom van Julian Assange aan het uitlekken op internet
Lees ook:Een hunkerbunker vol vrouwen die meesterlekker Julian Assange lekker vinden
Lees ook:De lekkende sekszaak van Wikileaks – Assange
Lees ook:Kim Kardashian had trio met pornoster

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>