Bunga Bunga Berlusconi – foto’s lekken op het net

De Bunga Bunga feestjes van de Italiaanse premier Silvio Berlusconi zijn voor niemand nog een geheim.

Diverse dames, minderjarig of niet, deden al uit de doeken hoe de oude bok zich verlustigde aan veel lente-achtig groen.

Het onderzoek dat de Italiaanse Justitie doet naar deze sekspraktijken zou waterdicht zijn. Inmiddels regent het foto’s op het world wide web…………….

Het zou gaan om kiekjes die gevonden zijn op laptops en gsm’s van tientallen vrouwelijke gasten op de beruchte feestjes. Op een ervan pronkt de Italiaanse showgirl Barbara Guerra (32) gehuld in een strak politieuniform en voorzien van handboeien.

Een andere foto toont een trio jonge vrouwen, waarvan er twee op het punt staan te zoenen. Op nog andere beelden zijn andere vrouwelijke gasten in uitdagende poses te zien.

De beelden zijn allemaal geschoten in de vroege uurtjes in Berlusconi’s buitenverblijf in Arcore, in de buurt van Milaan.

Bunga Bunga zou refereren naar een seksspel dat na het avondeten plaatsvond. Niemand minder dan de Libische leider Kadhafi zou Berlusconi de regels aangeleerd hebben.

De foto’s maken deel uit van een 20.000 pagina’s tellend onderzoek tegen de premier, die begin volgende maand moet voorkomen in verband met de Rubygate-affaire.

Lees ook:Monique Sluyter was van de Bunga Bunga-partij bij Berlusconi
Lees ook:Nu in stripvorm: Bunga Bunga Berlusconi
Lees ook:Berlusconi had ‘hoeren-producers’ die zijn huis tot een bordeel maakten
Lees ook:Italiaanse Justitie onderschept dagboeken minderjarige callgirl Ruby
Lees ook:Cheffin harem van Silvio Berlusconi moet de cel in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>