Belgische is baan kwijt na striptease op TV

Een filmpje op de Belgische zender RTBF over seksuele fantasieën heeft voor een 26-jarige vrouw vervelende consequenties.

Haar werkgever zag dat ze in haar vrije tijd stripteaselessen geeft en gaf haar haar congé.

“U past niet meer in het profiel van ons bedrijf”……………

Aldus de werkgever van de vrouw die zich ‘Valérie’ laat noemen. Hij keek ~net als vele anderen~ op woensdagavond 23 februari naar het programma ‘Questions à la Une’ op het Franstalige RTBF.

Daar was een reportage te zien over seksuele fantasieën. Eerst verscheen de zaakvoerster van een bedrijf, dat ook les geeft aan mensen die willen leren strippen. “We hebben daarvoor twee meisjes die al jaren voor mij werken”, vertelde zij en daarna kwamen 2 meisjes in een sexy politiepakje in beeld.

Een van de kinky aangeklede dames was dus Valérie, die aan de ander demonstreerde hoe zo verleidelijk mogelijk je van een beha te ontdoen. “Je kunt de sluiting zelf losmaken of je laten helpen door je man.” Daarna demonstreerde ze dit striptease-onderdeel.

Omdat er camera’s in de buurt waren, had Valérie voor de zekerheid nog een bikini aan onder haar lingerie, maar voor haar werkgever was dit blijkbaar toch een brug te ver, want een ruim een maand later is ze toch ontslagen. ”Er is ook na de uitzending geen enkele klant geweest die opmerkingen maakte”, zegt Valérie. “Integendeel, mijn collega’s vonden me geweldig op tv.”

Haar werkgever betaalt haar opzegtermijn nog uit, maar ze mag geen opdrachten meer doen. Het bedrijf zegt nog steeds tevreden te zijn over haar prestaties, maar ze past niet langer in het profiel van de onderneming. “Niemand heeft expliciet naar de uitzending verwezen, maar het lijdt geen twijfel dat het de echte reden is”, zegt Valérie. “Misschien had ik ze op voorhand moeten inlichten.”

Lees ook:Quinty Trustfull krijgt live aanbod om naakt in Playboy te gaan
Lees ook:ZEMBLA: is geen zin in seks een ‘stoornis’?
Lees ook:Seks-fantasieën tiener-jongens en -meiden bijna gelijk
Lees ook:Rol in pornofilm mag geen reden voor ontslag zijn
Lees ook:Salesmanager ontslagen na autobiografie over haar prostitutie – verleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>