Dominique Strauss-Kahn en zijn mythische jongeheer van 30 centimeter

Je zou kunnen zeggen: de president van het IMF heeft dingen gedaan die niet door de beugel kunnen, exit carrière, dag Dominique Strauss-Kahn.

Maar ten eerste weet niemand exact wat er op de bewuste hotelkamer is gepasseerd (wat deed het kamermeisje daar, terwijl hij stond te douchen?) en ten tweede hangt het mysterie van zijn penis voorlopig nog aan hem.

Wilde spinnen-verhalen hebben het over een afmeting van 30 centimeter.

Ja, zo krijg je alle heren van de wereld natuurlijk onzeker.…………

Nu zijn de Fransmannen ~door onderzoek bevestigd~ de eigenaren van de grootste Jannen, dus wellicht is die van DSK ook boven-proportioneel en blijft dat de zinnen prikkelen. Want ook al zeggen vrouwen dat de grootte er niet toe doet, het idee van zo’n apparaat spreekt toch tot de verbeelding of roept op z’n minst nieuwsgierigheid op.

Nu was de inmiddels exit president van het IMF al niet van onbesproken vrouwengedrag. Zo is er de Franse schrijfster en journaliste Tristane Banon die DSK ook aanklaagt voor aanranding. Dat heeft haar advocaat laten weten.

De zaak van Banon werd in 2007 reeds bekend, maar haar moeder raadde haar toen af juridische stappen te zetten. Die moeder is namelijk actief in de Socialistische Partij van Strauss-Kahn. Nu de directeur-generaal van het IMF dit weekend werd aangehouden voor aanranding in de Verenigde Staten, overweegt Tristane Banon alsnog een aanklacht in te dienen.

Zoals al eerder gezegd hier bij seks.blog: machtige, succesvolle mannen produceren veel testosteron en vrouwen op hun beurt, vallen snel voor deze alpha-mannetjes. Zo liggen de genetische coderingen nou eenmaal van beide geslachten. Het zijn de ‘zilverruggen’ van de mensheid, zogezegd. Dat wetend zou je denken dat iemand als Strauss-Kahn met zijn 62 jaar en al zijn ervaring toch wel wijzer zou moeten zijn en weten wanneer hij zijn handen en beruchte 30 centimeter in bedwang zou moeten houden.

Nee dus. Want deze mannen ~velen gingen DSK voor~ worden op een bepaald moment overmoedig door hun carrièrematige voorspoed en het gelijkevenredig lopende succes dat zij bij de vrouwen hebben. Dus dan is een verdwaalde hand op de kont (Ruud Lubbers) of een seksistische opmerking (Silvio Berlusconi, Nicolas Sarkozy, Julian Assange e.v.a.) zo gemaakt. Het probleem ontstaat wanneer een vrouw officieel aangifte doet en zeker in een land als de U.S.A.

Er zijn grofweg 2 mogelijke scenario’s. 1. Het kamermeisje heeft gelijk en de net gedouchte DSK hield zijn vingers niet thuis. Maar hoe ik ook van het standpunt ben ‘als een meisje nee zegt, bedoelt ze ook nee’; staat daar dan een eis van 25 jaar tegenover, zoals nu gebeurt? Dan wel versie 2.

De vrouw heeft haar aanklacht ingediend, juist omdat ze werd afgewezen door de IMF-topman met zijn mytische geslachtsorgaan. Het is erg om te zeggen over mijn eigen seksegenotes, maar afgewezen vrouwen kunnen enorm vals en rancuneus zijn. En dan maakt zij dus wetens en willens de carrière en het leven van deze als rokkenjager bekend staande bestuurder kapot.

Het laatste wordt overigens ook verondersteld voor een ‘gevalletje’ iets dichter bij huis. Martijn Krabbé en de vrouw die een aanklacht tegen hem indiende wegens vermeende aanranding: Tessa Leijenhorst. Een decennium geleden hadden de 2 tijdens het SBS-programma ‘De Bus’ een amourette met elkaar. Zij was een tot dan toe onbeduidend meisje en deelneemster van dit exibitionistische format en Martijn was de presentator.

Bingo! Inmiddels is deze Tessa in de Hilversumse en A’damse BN’ers-scene een berucht ‘starfucker’, excusez le mot. Beiden waren tijdelijk danwel definitief verlaten door hun respectievelijke partners. Hoe voor de hand liggend is dan een avondje zuipen, troosten, klef zijn met een beschikbare ex en jawel…. vult u de rest met 2 dronken hoofdjes maar in.

Wilde Martijn toen verdergaan dan Tessa? Of zei Martijn op dat moment juist: “Ik wil koste wat kost de relatie met de moeder van mijn kinderen weer op de rit krijgen?’ En kwam van dat laatste een furieuze, afgewezen vrouw die zelfs Gerard Spong in de armen neemt om ‘haar gelijk’ te halen?

Vrouwen zijn altijd kwetsbaarder geweest daar waar het hun seksualiteit betreft en daar is een hoop ellende uit voort gekomen. Maar mannen zijn met de huidige rechtspraak seksueel ook kwetsbaar. Want een valse aanklacht op het gebied van seksuele delinquentie is de beste manier om een man vandaag de dag compleet kapot te maken.

Lees ook:Journaliste doet nu aangifte tegen DSK vanwege aanranding in 2003
Lees ook:Tristane Banon legt op TV uit hoe chimpansee DSK haar besprong
Lees ook:DSK erkent nu dat hij Franse schrijfster ‘besprong’
Lees ook:DSK erkent in TV-interview ‘morele fout’ inzake affaire kamermeisje
Lees ook:HIV als wapen in de strijd

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Dominique Strauss-Kahn en zijn mythische jongeheer van 30 centimeter

 1. bigdick

  30 cm ? Potjoekel hoe hou je bij elkaar in de broeck. Bij een anale visitage reikt het orgaan tot aan de amandelen, welck een genot !

    /   Reply  / 
 2. Pingback: Waarom is er zoveel seks aan de top? | Seks

 3. Pingback: Franse journaliste doet nu alsnog aangifte vanwege aanranding tegen DSK | Seks

 4. manon

  walgelijk.

    /   Reply  / 
 5. Pingback: Let op de vingers van een man en je weet de lengte van zijn penis! | Seks

 6. Pingback: Een stokbroodje DSK meet 30 centimeter | Seks

 7. Pingback: Popmuzikant MOBY wil pornofilm maken met mannen die ‘normale’ penis hebben | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>