Hoe te slappe, snelle, slome en saaie mannen super-minnaars worden

Het feit dat vrouwen vandaag in de maatschappij ‘hun mannetje’ staan, wil helaas nog niet zeggen dat ze dit allemaal in de slaapkamer ook kunnen en/of willen.

Nu ‘Fifty Shades Of Grey‘ een wereldwijde hit is, blijkt dat veel vrouwen er van dromen gedomineerd te worden in bed. En dat snappen veel mannen helemaal niet.

Het is een deuk in ‘s mans ego wanneer hij direct kritiek krijgt op zijn minnaarscapaciteiten.

Daarom volgen hier subtiele hints en vaardigheden voor vrouwen met een te snelle, te saaie, te slappe of te slechte partner tussen de lakens………

Seksuologe Lou Paget, schrijfster van een aantal bestsellers over liefde, genot en orgasmes, geeft de volgende tips & tricks. Want dames ja: jullie zullen er ook wat meer voor moeten doen, dan alleen achterover liggen!

Te snelle jongens
Zorg ervoor dat jij degene bent die controle heeft over de situatie. Dat kan het beste door de vrouw van boven positie.  Dan heb je alles zelf in de hand of vraag hem tijdens een ander standje eens om te vertragen.

Te slechte zoeners
Speel het spelletje ‘de copycat’ om zijn technieken te verbeteren. Zuig zachtjes op zijn onderste lip, beweeg je tong op de manier waarop jij wil dat hij de zijne beweegt en laat je lippen wat langer op de zijne na een kus. Vraag hem dan telkens jou na te doen, voeg uiteindelijk alles samen voor een stomende zoensessie.

Te slappe jongens
Zorg bij dit probleem voor meer stimulatie, gebruik handen, mond en/of glijmiddel. Als dat niet werkt, concentreer je dan op een ander deel van zijn lichaam. Het laatste wat je wilt is hem in de stress jagen, want dan stapt hij uiteindelijk uit bed.

Te slaperige jongens
Probeer in plaats van ‘s avonds vooral ‘s ochtends een stomende vrijpartij te beginnen. Zo is de verleiding minder groot voor hem om zich achteraf om te draaien en in te dutten.

Te daadgerichte jongens
Behandel hem als een danspartner en neem de leiding. Begin door hem te strelen op de manier waarop jij aangeraakt wil worden en vraag hem jouw voorbeeld te volgen.

Te slome jongens
Als je partner geen initiatief tot seks neemt, kan dit wel een probleem op lange termijn worden. Als hij vroeger wel vaak de eerste stap zette om met jou te vrijen, ga dan op zoek naar de oorzaak van het probleem. Misschien zijn medicijnen of alcohol de reden, heeft hij veel stress of kampt hij met een depressie. Ga hulp zoeken bij een seksuologe als jullie er samen niet uitkomen. Als hij nooit interesse toonde in seks, is het misschien nodig om jullie relatie op nieuw te bezien.

Te luidruchtige jongens
Als hij nogal luid is in bed, kun je proberen wat muziek op te zetten om dit te maskeren, het laatste wat je wil doen is hem hier attent op maken, want dan hij gaat hij zich geremd voelen. Probeer de manier waarop hij zich uitdrukt te waarderen.

Te saaie jongens
Koop pikante lectuur en probeer nieuwe standjes en seksspeeltjes uit of vrij eens op andere plekken. Bij je volgende vrijpartij kun je een seksboek op een lukrake pagina openslaan en het nieuwe erotische pleziertje dat hierop staat met hem uitproberen.

Hieronder licht Lou Paget e.e.a. hoogstpersoonlijk toe:

Lees ook:Zo hint je hem om een betere minnaar te worden
Lees ook:Tips voor het gebruik van seksspeeltjes
Lees ook:Ménage à trois: tips voor een geslaagd triootje
Lees ook:De beste seksplekken in huis
Lees ook:Vrouwelijke seksuologen te over, maar waar blijven de mannen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>