Borsten of billen? Dit zeggen mannen erover…

Borsten of billen? De ultieme mannen-vraag. Waar valt hij op en waarom?

Alex (31):
Billen. Liefst een mooi kontje met wat vorm. Borsten zijn ook leuk, maar vallen bloot vaak een beetje tegen. Zeker als ze groot zijn. Ik heb liever iets kleiner en mooi stevig dan zwaar en naar de grond wijzend. Toch doen ogen en blikken het meest voor mij. Vooral als ze stoute verlangens verraden…

Andreas (40):
Sowieso borsten! Groot of klein, dat maakt niet uit. Ik kan ook zeker genieten van een mooie kont. kijken vooral, en er dan niet aankomen…

Marco (35):
Borsten. Maar als de billen te plat zijn, is dat wel een afknapper.

Tony (41):
Een mooie kont! Maar ik kijk eerst naar de ogen…

Bas (36):
Allebei. Ik ben gek op de hele anatomie van een vrouw. Een mysterieuze glimlach of een blik van verlangen kunnen mij ook behoorlijk in verwarring brengen.

Bram (32):
Ik vind volle ronde billen in combinatie met een slanke taille erg aantrekkelijk. Maar van een paar stevige borsten raak ik ook opgewonden!

Mijndert (23):
Ik ben een ontzettende borstenman: het kijken en aanraken van dat prachtige geschenk van God kan niemand me afpakken!

Peter (37):
Allebei: borsten om mee te spillen, en billen om af en toe een mep op te geven.

Rene (43):
Ik val op billen, strakke kont en niet al te grote borsten.

Sander (30):
Ik heb zo mijn periodes. Mijn ex hoefde vroeger haar billen maar te ontbloten of ik was geil. Daarna ook zo´n tijd gehad met borsten, maar tegenwoordig heb ik geen uitgesproken voorkeur meer. Ik val in ieder geval niet op grote borsten. C is voor mij de max, liever een kleine B. Ik vind ook de tepels en de vorm daarvan interessanter, dan de grootte van de borst. Mooie voeten is ook iets waar ik op val. Maar dat is vooral in de zomer natuurlijk met al die slippers…

Vincent (20):
Ik hou van grote ronde borsten. Niet té groot natuurlijk, maar een D/E cup vind ik prachtig om te zien. Geen siliconen, dat vind ik lelijk, hoewel ik het wel eens wil voelen. Billen vind ik ook heel opwindend, vooral als zij op haar buik ligt en ik over haar rug heen naar haar billen kijk.

Lees ook:Mannelijke studenten: 1.borsten 2.billen 3.brains 4.benen
Lees ook:Iedereen is nu geobsedeerd door billen
Lees ook:NL vrouwenbillen zijn best OK, maar tippen niet aan die van Beyoncé
Lees ook:Giel Beelen zoekt billen
Lees ook:Vrouwen verleiden weer met hun billen i.p.v. met hun borsten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>