Sex and the Village: 10.000 olympiërs krijgen 15 condooms de man / vrouw

Sex and the City‘ is zo passé! Het is nu ‘Sex and the Village’, en dan wel het Olympisch Dorp.

Ooit was het: “What happens in the village, stays in the village.” Maar dat is anno 2012 met alle moderne communicatiemiddelen natuurlijk niet meer vol te houden.

Sporters als Hope Solo (links op cover Vogue) klapten recent al uit de school.

Het dorp met de 5 ringen van de zou traditioneel stijf staan van seks, feesten en orgies. Dan kun je maar beter goed voorbereid zijn…….

Bij de vorige Spelen van Peking bleken 100.000 condooms namelijk niet voldoende. Momenteel zijn er 150.000 rubbertjes aanwezig in Stratford, waar de atleten verblijven van 27 juli aanstaande tot en met 12 augustus.

Eerder dit jaar verscheen al het boek ‘Sex & the Olymics: Condomania’ over hoe het eraan toe gaat in het Olympisch dorp. Drugs die binnengesmokkeld worden, waterflesjes gevuld met sterke drank, en veel seks.

“No matter what your type, the Olympic Village can cater to it, providing the best physical examples on earth”, schrijft hij of zij.

Overigens is er wel een verklaring voor de grote behoefte aan seks: “Na hun prestatie hebben atleten iets anders nodig om hun energie te verbranden. Ze zijn als bloedgeile raspaarden.”

Lees ook:Snowboarder Scotty Lago naar huis na pikante foto’s
Lees ook:Het Olympisch dorp is 1 grote orgie van topsporters
Lees ook:100.000 condooms voor sporters in Sochi
Lees ook:Compleet dorp voor seksgekkies
Lees ook:Van sterke drank krijg je een slappe slurf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>