Een heus seksbos voor Den Bosch!

Er komt een officieel seksbos bij het Engelermeer in Den Bosch.

Dat klinkt heel nobel, maar de reden is dat de gemeente zegt veel overlast te hebben van homo’s die in het openbaar seks hebben in het recreatiegebied, waardoor ‘gewone’ recreanten wegblijven……..

Aldus wethouder Huib van Olden bij Omroep Brabant.

Eerder sprak homobelangenorganisatie COC al de wens voor een dergelijke plaats in Den Bosch uit. Het gebied rondom het Engelermeer is in Brabant een bekende ‘homo-hotspot’.

Volgens de wijkraad is het een komen en gaan van homo’s die openlijk de liefde met elkaar bedrijven. Dat vindt ze aanstootgevend gedrag, dat ervoor zorgt dat mensen liever niet meer naar het Engelermeer gaan.

De wijkraad heeft de noodklok geluid bij de wethouder, die donderdag persoonlijk een kijkje kwam nemen in het gebied. Van Olden zegt ook dat aanstootgevend gedrag in het openbaar strafbaar is en hij wil harder gaan optreden tegen mensen die dat doen.

Lees ook:Brabants natuurgebied zeer in zwang als neukzône
Lees ook:Prikkelende plekken: seks op trouwbalkon
Lees ook:Het Engelermeer: open lucht-neuken, klaar d’r mee!
Lees ook:Juf Ds. Pierson College Den Bosch ontslagen vanwege seks-appen met leerlingen
Lees ook:Dildo kerstboom na 24 uur verwijderd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>