Who the f*ck is die Barbie: seks na de zwangerschap is oppassen!

Behalve dat je 2 weken nadat je een kind gebaard hebt wel andere zaken aan je hoofd hebt als seks, is het ook absoluut niet waar wat ik vandaag overal en nergens lees.

Noem mij een fossiel, maar wie Barbie was en is, is langs mij heengegaan.

Na enig gegoogle zag ik dat ze een blonde, nogal roze gedecoreerde vrouw was, die op TV bevallen is van een spruit.

Nu is dat laatste geen nieuws: we zijn met programma’s als ‘De Bevalling’ en ‘Kraamzusters’ jarenlang bijna ondergedompeld in het vruchtwater. Het is wel voor het eerst dat een (bij mij niet dus) bekende Nederlandse haar ontplofte ‘hamster op TV toont.

Allemaal goed en wel. Maar roepen dat de seks 2 weken na de bevalling al beter is dan ooit daarvoor is pertinente onzin en waarschijnlijk een schreeuw om (nog meer) aandacht………..

“Ik ben namelijk extra nat tegenwoordig”, legt deze vrouw die in het echt Samantha heet, uit. “We hadden ook wel eens seks toen ze zwanger was”, vult man Michael haar aan. “Maar dat was helemaal niets want toen zat haar buik in de weg”, rapporteert mijn collega van vrouw.blog deze Haagse kraamvrouw.

Twee weken na de bevalling probeerde het stel weer van bil te gaan, maar de hechtingen waren er nog niet uit. “Die hebben we eruit geneukt”, zegt Michael lachend. “Nee toen zijn we eerst naar het ziekenhuis gegaan om de hechtingen eruit te laten halen”, aldus Barbie.

Behalve een hoog ‘ik hoef het niet te weten’-gehalte, geeft dit koppel wel een verkeerd signaal aan andere kersverse vaders en moeders.

17 dagen na de bevalling is de baarmoedermond weer gesloten. Vanaf dat moment kan het in principe, maar ik ken geen vrouw die dan al weer wil. Door veranderende hormonen duurt het even voor het libido terug is. En denk eraan dat die kleine je uit de slaap houdt! Na 2 maanden weer seks is een veel reƫlere stelling.

Lees ook:Black Canary Barbie: stoer of slet?
Lees ook:3 maanden na een bevalling zijn vrouwen weer seksueel actief
Lees ook:Nog even over pijn bij het vrijen na een bevalling
Lees ook:Vrouw bijt penis van verkrachter aan flarden
Lees ook:Bevallen met een keizersnede leidt niet tot betere seks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>