Vrouw met 100 orgasmes per dag pleegt zelfmoord

Het heeft (bijna) alles in zich om er geintjes over te maken, ware het niet dat het zo dramatisch afgelopen is.

Eerder reeds schreven we hier bij seks.blog over het persistent sexual arousal syndrome, een ziekte waarbij je lichaam in een constante staat van seksuele opwinding verkeert, terwijl je dit helemaal niet wilt.

De 39-jarige¬†Gretchen Molannen uit Spring Hill, Florida leed sinds 1996 aan het syndroom. In november gaf ze een interview aan De Tampa Bay Times. Op 1 december maakte ze een einde aan haar leven……….

De enige oplossing voor het probleem van Gretchen was masturberen, de hele dag door. Een orgasme kon de spanning verlichten, al was het slechts even.

Met lust of liefde heeft het niks te maken. Pas na 10 helse jaren kwam ze erachter dat ze aan PSAS leed. Een ziekte waar maar weinig begrip voor is en waar geen bewezen medicatie voor bestaat. Zelfs het laten verwijderen van de clitoris was tevergeefs.

Gretchen Molannen leed enorm onder haar ziekte. Hoewel ze niet in staat was om te werken, werd ze tweemaal afgewezen voor een WAO-uitkering. Wel had ze een vriend, met wie ze slechts 4x per jaar seks had.

Door haar aandoening raakte ze in een diepe depressie. Na het interview op camera, bedankte ze de journalist aan wie ze haar verhaal had kunnen doen. Die had het Gretchen ter correctie laten lezen en zien.

Haar getuigenis bleek echter een soort van afscheidsbrief. Heftige video!

Lees ook:Amsterdamse politie-woordvoerster topless in lesboglossy
Lees ook:Vrouw die nieuwe antidepressiva slikt, krijgt enorme clitoris
Lees ook:Darmziektes zijn dikke shit voor je seksleven
Lees ook:De mensheid bereikte de maan eerder dan de clitoris
Lees ook:De cllitoris wil aandacht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>