Neukmarathon gaat niet door: seksclub afgefikt

De droom van 200 swingers is in rook opgegaan.

Zij wilden het record groepsseks komend weekend aan gruzelementen neuken, maar hun seksclub is zonder de heethoofden al beegonnen waren volledig in de as gelegd……..

‘Swingers stoppen nooit, we komen terug!”, luidt de reactie op de website van de Zweedse seksclub ‘Adam & Eva’.

Ze keken er heus naar uit om met z’n allen in het speciale 30 vierkante meter grote bed aan de slag te gaan. De politie is een onderzoek begonnen naar de oorzaak van de brand in Norrköping.

De swingersclub ligt op zo’n 160 kilometer van de Zweedse hoofdstad Stockholm en telt 2000 leden. Komend weekend zouden ze hun haar 15-jarig jubileum vieren, waarvoor de eigenaar dus o.a. de recordpoging gangbangen op het programma gezet.

Leden speculeren of de brand al dan niet aangestoken werd maar van een ding zijn ze zeker. De brand betekent niet het einde van de swingersclub. “Niets kan ons, swingers stoppen! We komen terug”. De club had ook 12 hostesses in dienst. “We waren als een familie. Voor velen van ons was de club een tweede thuis. Het betekende veel voor ons. We gaan het missen.”

Lees ook:Paul & Catherine neuken het meest in ‘t rond
Lees ook:Elitaire sexclub SKIRT (Ladies Only) bestaat 1 jaar
Lees ook:Yab Yum moet deuren sluiten
Lees ook:Zweeds swingers neuken massaal door ondanks protesten
Lees ook:Beruchte orgie-club maakt dit weekend met 700 swingers Belgisch kasteel ‘onveilig’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>