Van vijftig tinten grijs naar tachtig dagen geel

Waarom een winnende formule wijzigen? De Tachtig dagen-serie heet ‘de nieuwe erotische sensatie, waarvan al meer dan een miljoen exemplaren werden verkocht’.

Uitgegeven door Prometheus, de uitgeverij van Mai Spijkers, die met de ‘Vijftig tinten’-serie van E.L. James miljoenen binnenhaalde.

Het erotische boek waarin de vrouw verborgen verlangens ontdekt en exploiteert, raast als een rollercoaster door Nederland.

En op een nieuwe nichemarkt moet worden verdiend. Dus hup, van 50 tinten naar 80 dagen…………

Aldus De Volkskrant afgelopen week.

Vanaf juni is het één en al Vina Jackson wat de klok slaat, het pseudoniem van twee Engelse schrijvers vormt de nieuwe E.L. James.

Tachtig dagen geel ‘is een spannende, verleidelijke, overrompelende liefdesgeschiedenis die je doet snakken naar meer’. ‘De gepassioneerde Summer zit gevangen in een relatie met een man die haar niet waardeert zoals zij is’, volgens de aanprijzingen van de uitgever.

Prometheus vaart er wel bij. Vorig jaar kreeg het personeel naar aanleiding van het succes van ‘Vijftig tinten’ een bonus van €20.000.-. Ze hebben nu een speciale aanbiedingsfolder onder de titel ‘Erotica’. Kassa!

Lees ook:Tachtig dagen geil
Lees ook:Literaire porna verkoopt als een tiet!
Lees ook:Porna is nu helemaal ‘geil’ op de Frankfurter Buchmesse
Lees ook:Kringloopwinkels kunnen muren bouwen met ‘Vijftig tinten grijs’
Lees ook:‘De innerlijke godin’ is opvolger van ‘Vijftig tinten grijs’-serie en is een doe het zelf-boek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>