Veel vrouwen willen naast hun man ook seks hebben met een andere vrouw

Het zijn niet alleen de mannen die erotische fantasieën hebben over lesbische seks (met zichzelf er tussen in).

Ook heel wat zich als hetero bestempelende vrouwen willen best eens weten hoe het voelt om te vrijen met iemand van hetzelfde geslacht.

En ze noemen het ‘bicurieus’………

De Nederlandse tak van datingsite Victoria Milan ondervroeg meer dan 2600 heteroseksuele vrouwen en mannen over hun visie op lesbische en homoseksuele avontuurtjes.

36% van de hetero vrouwen is minimaal 1x vreemd gegaan met een vrouw. Nog eens 43% fantaseert er over om met een vrouw de lakens te delen, maar durfde het tot nu toe niet te proberen.

In 38% van de gevallen waarin vrouwen het aandurfden om met een andere vrouw vreemd te gaan, ging het om alleen zoenen of een online flirt. Bij de overigen kwam het zelfs tot daadwerkelijke actie in de slaapkamer.

Als nummer 1 reden hiervoor werd aangegeven dat het een langgekoesterde seksuele fantasie was om het met een vrouw te doen (45%). Ook het begrepen voelen (28%) en gewoon eens willen proberen (27%) worden als redenen aangevoerd om het eens met iemand van dezelfde sekse te proberen.

56% van de vrouwen geeft aan dat het een prettige ervaring was, maar toch bij een eenmalig uitstapje blijft en 19% beviel het zo goed dat ze het zo weer zouden doen. 25% van de vrouwen vond het tegenvallen.

Ook veel heteromannen met een relatie blijken nieuwsgierig naar seks met iemand van het eigen geslacht, al is het in mindere mate dan vrouwen. 24% van de mannen deed minimaal 1x ‘iets’ met een andere man, waarvan het in 28% van de gevallen tot echte seks kwam. 35% denkt er wel eens over na hoe het zou zijn om zijn vrouw of vriendin te bedriegen met een man.

Lees ook:Vrouwen hebben 3x vaker seks met elkaar als mannen
Lees ook:Lesbische vrouwen zouden mannen seksles moeten geven
Lees ook:Ben jij ook bi-schierig?
Lees ook:10% van de Nederlanders durft erotische fantasie niet prijs te geven
Lees ook:Een kwart van de huidige 30′sters heeft ook lesbische seks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>