Grootse ‘Eyes Wide Shut’-orgie zorgt voor beroering in Zweden

Norrköping in Zweden is in oktober het décor van een groot seksfeest à la Eyes Wide Shut’, u weet wellicht nog wel de film van Kubrick waar toen nog geliefde Nicole Kidman & Tom Cruise een gemaskerde orgie bezochten.

Swingers van over de wereld zullen naar het mooie stadje trekken. Er zijn reeds 425 kaarten verkocht, maar de bewoners aldaar zijn ‘not amused’…….

“Dit soort zaken horen hier niet, allemaal mensen die maar seks met elkaar hebben en aan partnerruil doen”, aldus Louise Carlén, die in de buurt van de zaal woont, tegen omroep SVT. “Ik vind het veel te dichtbij kleine kinderen en gezinnen.”

Zaalverhuurder Robin Karlsson ziet er echter geen gaten in, maar wel brood. “Als iemand mij belt en vraagt: ‘Hallo, ik wil 300 kaartjes kopen’, dan ga ik ze niet vragen met wie ze van plan zijn naar bed te gaan. Dat mag ik niet en wil ik niet”, zei hij zeer liberaal.

In de plaatselijke krant Norrköpings Tidningar waarschuwt een deskundige voor de gevaren van swingers en partnerruil, naar aanleiding van de vele aanmeldingen voor het feest.

“Vaak gaan partners mee om de lieve vrede te bewaren”, zegt relatietherapeut Katerina Janouch. “Maar ze kunnen zich beslist ongelukkig voelen met wat er allemaal gebeurt op zo’n ‘fuif’. Achter de schermen is er veel ellende.”

Lees ook:Zweeds swingers neuken massaal door ondanks protesten
Lees ook:Paul & Catherine neuken het meest in ‘t rond
Lees ook:Neukmarathon gaat niet door: seksclub afgefikt
Lees ook:Ook swingers hebben etiquette
Lees ook:Beruchte orgie-club maakt dit weekend met 700 swingers Belgisch kasteel ‘onveilig’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>