Leerlingen willen hun Playboy-juf terug

Lerares Cristy Nicole Deweese werd recent ontslagen, toen bestuur en directie van de scholengemeenschap waar zij Spaans doceert, er achterkwamen dat zij in het verleden voor Playboy geposeerd heeft.

Woedende leerlingen zijn een tegenactie begonnen om hun jonge lerares weer terug te krijgen…….

Vorige week ontdekten leerlingen de pikante kiekjes van de destijds 18-jarige Cristy op internet. Boze ouders klaagden bij de middelbare school over haar verleden met het gevolg dat de voormalig playmate op non actief gezet werd en inmiddels is ontslagen.

Op twitter is een actie gestart om de docente haar baan terug te geven. Actievoerders stellen dat het modellenwerk dat ze 3 jaar eerder deed geen invloed heeft op haar functioneren voor de klas.

Bezorgde ouders vragen zich af of de kinderen nog naar hun docente kunnen kijken zonder haar naakt voor zich te zien en of ze haar nog zullen respecteren.

“Kunnen de 16- en 17-jarige jongens in haar klas nog naar haar kijken zonder haar naakt te zien?”, vraagt één van hen zich af in de Dallas Morning News.

Lees ook:In beslag genomen mobieltje verraadt affaire lerares-leerling
Lees ook:Blote Penthouse-juf: ‘Leerlingen vinden mij enig’
Lees ook:Juf Ds. Pierson College Den Bosch ontslagen vanwege seks-appen met leerlingen
Lees ook:Gephotoshopte naaktfoto van Almelose lerares is stof tot nadenken
Lees ook:Veenendaalse leerlingen in de ban van masturberende juf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>