Het Engelermeer: open lucht-neuken, klaar d’r mee!

De gemeente Den Bosch weet het maar lastig een halt toe te roepen: naaktlopende en seks bedrijvende stelletjes rondom het Engelermeer.

Daarom is naaktrecreatie vanaf april 2014 verboden aan de noordzijde van het meer.

Dit heeft het college van B&W besloten, meldt Omroep Brabant.

Of het verbod gaat helpen, is nog maar de vraag. Eerdere maatregelen van de gemeente hebben niet geleid tot vermindering van de overlast rond het meer.

Het op heterdaad betrappen op openbare seks blijkt in de praktijk bijna onmogelijk, aldus een woordvoerder van de gemeente. Aan de zuidzijde van het meer is naaktrecreatie nog wel toegestaan.

Al sinds september treedt de politie op tegen de seks rondom het Engelermeer, nadat buurtbewoners lieten weten het zat te zijn steeds met naakte mensen geconfronteerd te worden. Ook zouden er aanwijzingen zijn dat er betaalde seks plaatsvindt in het recreatiegebied.

Hierop besloot de gemeente opsporingsambtenaren naar het gebied te sturen om de vrijende stelletjes aan te spreken. Ook borden bij het meer moesten bezoekers erop wijzen dat seks niet is toegestaan. Tot nu zonder resultaat.

Lees ook:Een heus seksbos voor Den Bosch!
Lees ook:Blote konten-strand komt aan Trekvogelweg Almere
Lees ook:Reacties op verboden buitenseks Groningen
Lees ook:Zeewolde roept massale openlucht-seks een halt toe
Lees ook:Pornofilm op de trappen van Vimy Ridge

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>