Kunnen mannen ook een vallei-orgasme krijgen?

Regelmatig besteedden we op deze plek al aandacht aan het vallei-orgasme, hier in Nederland vooral aan de man gebrcht door journaliste en columniste Marleen Janssen.

Hoewel aan de man gebracht?

De titel van het boek is ‘Alleen voor vrouwen’.……

Ter ere van het uitkomen daarvan, had de Volkskrant een interview met Janssen.

Van het vallei-orgasme hoorde zijzelf 8 jaar geleden voor het eerst van tao-leraar Reinout Eleveld, een Amsterdammer die in China en Thailand was getraind in de taoïstische seksuele technieken die al duizenden jaren worden doorgegeven van moeder op dochter en van vader op zoon.

Ze was geïntrigeerd en ging in de leer bij hem. Het komt erop neer, zegt Janssen, dat je jezelf in een orgastische staat brengt door te masturberen, zelfbeminnen noemt ze dat heel mooi.

Kunnen mannen het ook leren is zeker een prangende vraag. “Ja, dat kan”, vertelt Marleen Janssen, “Maar voor hen is het moeilijker. Ze dienen namelijk eerst iets af te zweren alvorens de hemel opengaat. Mannen moeten hun piekorgasme afleren, hun zaad binnenhouden. Vervolgens kunnen ze als ultieme beloning multi-orgastisch worden.”

Lees ook:LINDA trakteert 3 vrouwen op een vallei-orgasme
Lees ook:Vrouwen van nu willen klaarkomen met een vallei-orgasme
Lees ook:Tijd voor het vallei-orgasme
Lees ook:Het vallei-orgasme is de Rolls Royce onder de orgasmes
Lees ook:Mathilde Santing is ambassadrice van het vallei-orgasme

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>