Het O-shot geeft vrouwen on-ver-ge-te-lij-ke orgasmes

Iedereen in de pharmaceutische industrie, de alternatieve geneesmiddelenhoek incluis, naar de Heilige Graal voor de vrouwelijke seksualiteit.

Al jaren is er de jacht op de roze viagra en de Nederlandse vindingen Lybrido en Lybridos worden op dit moment getest.

In het Verenigd Koninkrijk kan men vanaf vandaag het kruidenextract Lady Prelox kopen, maar stamcelwetenschapper Samuel Wood is er rotsvast van overtuigd dat zijn ‘O-shot’ het antwoord is op een uitgedoofd libido bij vrouwen.

De injectie zou de groei van nieuwe cellen in de erogene zone stimuleren, waardoor ook orgasmes heviger zouden worden.

Bij deze behandeling wordt eerst een buisje bloed afgenomen bij de vrouw, om vervolgens de bloedplaatjes te scheiden. Deze worden op hun beurt geïnjecteerd in de zone net onder de clitoris (1 ml) en net in de vagina (4 ml).

Injecties op de zogenaamde ‘O-plek’ zouden de groei van nieuwe cellen stimuleren, wat alles veel gevoeliger maakt. Dit zou niet alleen de seksdrift doen toenemen, maar ook een climax veel heviger maken.

“We geloven niet in het bestaan van de G-plek, maar in die van de O-plek zeker wel. Deze ligt dichtbij de opening van de vagina en is dus makkelijk te bereiken. Zeker bij vrouwen die al verschillende kinderen kregen, is de gevoeligheid van de clitoris vaak afgenomen. Juist dat kunnen we oplossen met een O-injectie”, aldus dokter Wood.

Volgens hem reageert het overgrote deel van de ondertussen 80 kandidates in de klinische testfase goed op het O-shot. ”

De meest voorkomende reactie achteraf is: ‘Wow, wat een orgasme.’ De kosten van zo’n orgasme-shotje liggen ronde de $1500,-

See more US News from ABC|ABC World News

Lees ook:Dokter Uta laat vrouwen spuitend klaarkomen
Lees ook:Tiger Woods: de pijpdroom voor vrouwen
Lees ook:Yoga voor nóg lekkerder seks
Lees ook:Vibrator-vingeraar met iPhone-achtige kwaliteiten
Lees ook:Ooh La La: het Franse kwakkie rent achteruit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>