Masseuse stopt peperdure Rolex van klant in d’r punani

De 66-jarige Kenneth Herold ontmoette Christina Lafave in het Wynn-hotel in Las Vegas, waar hij haar $300,- bood voor een privé-massage.

Daar ging de masseuse grif op in, maar het werd geen happy ending…..

Eenmaal boven vroeg ze Kenneth zijn horloge, een Presidential Rolex, af te doen, zodat deze niet in de weg zou zitten tijdens de massage, maar binnen enkele minuten was het hooglopende ruzie en moest de hotelbeveiliging eraan te pas komen.

De bewakers kregen 2 scenario’s te horen, want Christina beweerde dat Kenneth boos was omdat ze hem weigerde oraal te bevredigen zonder condoom, terwijl Kenneth volhield dat hij woest was, omdat de dame zinj Rolex à $35.000,- had gepikt.

De politie werd erbij gehaald, die de dame fouilleerde, maar niets vond. Maar na stevig doorvragen gaf Lafave kwam de aap uit de mouw, oftewel de Rolex uit de punani.

Lafave is sinds het betalen van $40.000,- boete op vrije voeten en hoort halverwege mei of ze voor haar actie moet zitten.

Haar advocaat is volgens de Las Vegas Review van mening dat zijn cliënt oneerlijk wordt behandeld. “Wij geloven dat Herold het horloge aan haar gaf en hij het later terug wilde hebben toen hij niet blij was met haar diensten.”

Mocht de rechter de Lafave in het ongelijk stellen, kan ze voor 20 jaar achter de tralies belanden.

Lees ook:Patricia Paay deed het volgens haar dochter ook met vrouwen
Lees ook:Vrouwen verleiden rijke mannen en smeren ‘m met de Rolexen in hun vagijn
Lees ook:Hoertje betaalt politieagent in natura
Lees ook:Christina Curry volgt moeder Paay met Playboy – shoot
Lees ook:Duitse porno-surfers de pineut

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>