Geraldine Kemper: ‘Naaktselfies vormen het voorspel tot seks anno 2014′

De gehackte naaktfoto’s van beroemdheden waren vandaag het gesprek van de dag. Inmiddels heeft APPLE aangegeven dat de hackers niet door ‘een gat’ in de iCloud zijn gegaan.

Maar inmiddels is de onrust groot. Want wie heeft er nou nooit geen pikante selfie van zichzelf gemaakt…..

Dat zei ook Geraldine Kemper van BNN’s ‘Spuiten & Slikken’ vanavond aan tafel bij DWDD.

“Ik zie het als voorspel anno nu. Eerst was het: ‘wat heb je aan?’, maar nu kan je een foto sturen. Ik stuur het niet aan iedereen hoor, maar blijkbaar maakt dat niet uit! Blijkbaar ben ik heel raar omdat ik dit raar vind. Ik dacht dacht altijd dat die foto’s in een soort kluis zaten. Ik heb altijd foto’s gemaakt van mezelf met mijn hoofd eraf, maar ook dát maakt blijkbaar niet uit.”

Maar, haar ‘voorspel’ aanpassen voor het geval een slimme onderdeur haar computer hackt en haar foto’s steelt, gaat Kemper te ver. “Ik vind het moeilijk. Ik denk dat ik het niet aan ga passen, dit is een deel van mijn seksleven. Dit is voorspel anno 2014.”

In deze mening wordt zij gesteund door de Australische popcultuur-onderzoekster Lauren Rosewarne. Sexting maakt onderdeel uit van het hedendaagse flirten en verleiden.

Rosewarne zegt dat mensen zich nu niet exhibitionistischer gedragen dan vroeger. “De praktijk van het delen van intieme foto’s met geliefden bestaat al lang, gsm’s en camera’s helpen ons daar simpelweg bij. Meer mensen doen het omdat ze er nu de middelen voor hebben. Dit verhoogt natuurlijk ook de kans dat anderen jouw foto’s te zien krijgen. Als je vroeger naaktfoto’s liet nemen, dan konden enkel de negatieven die in de verkeerde handen vallen. Die waren makkelijk te vernietigen. Dat is niet het geval bij digitale bestanden, die kun je onmogelijk helemaal uitwissen.”

Maar blijf alert dus!

Lees ook:Tygo Gernandt: ware exibitionist die van voorspel houdt
Lees ook:Geraldine Kemper gevraagd voor PLAYBOY’s Lesbian Issue
Lees ook:Naakt langs de snelweg (Nicolette Kluijver)
Lees ook:Kim Feenstra & Geraldine Kemper samen in bed voor LINDA.
Lees ook:Pornobabe Bobbi Eden wil wel een potje met die van Humberto Tan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>