Het einde van de muffige naar sperma stinkende sexshops in achteraf-straatjes

Laten we eerlijk zijn: vroeger waren sexshops vies en stoffig, ze roken naar oud sperma en mannen diep in hun jas gedoken gingen er wat van hun gading halen. Om daarna snel de wegwezert te maken.

Dat is anno 2015 anders. Christine le Duc heeft afgelopen weekend haar eerste flagschipstore geopend in de hippe Rotterdamse winkelstraat De Meent.

Daar sneak je niet even naar binnen en dat is ook geenszins de bedoeling……..

Waar de keten zich vroeger vestigde op B-locaties zodat de klanten redelijk anoniem konden winkelen, is er nu bewust gekozen voor een A-locatie. Dit sluit aan op de open en speelse uitstraling die de winkel heeft.

In de nieuwe winkels van Christine le Duc gaat de aandacht vooral uit naar vrouwen. Niet zo gek, met de tweede Fifty Shades Of Grey-koorts. Maar ook de cijfers van de erotiekketen, die onderdeel is van moederbedrijf Beate Uhse, blijkt dat het inmiddels veel vrouwelijke klanten (61%) heeft. Stelletjes vormen 11% van het klantenbestand, terwijl 28% man is.

“Het nieuwe concept draait om verleiding en beleving”, aldus commercieel manager Deborah van Dijk. “Ons motto is dan ook ‘Live your fantasy’. Klanten kunnen de producten vasthouden en voelen hoe ze werken. Daarnaast geven de adviseuses persoonlijk advies en informatie over de behoeftes en de belevingswereld van de klant.”

Lees ook:80% van de klanten in sexshop is vrouw
Lees ook:Van pilote in het Duitse leger tot Europa’s grootste seks-pioniere
Lees ook:Seksspeeltjes van Christine le Duc binnenkort bij de HEMA
Lees ook:Internetporno laat Duitse eroticagigant wankelen
Lees ook:Christine le Duc krijgt boete voor gratis handboeien bij ‘Vijftig tinten grijs’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>