Squirten in de nieuwste Linda

“We moeten af van het idee dat squirten vies is”, zegt de Vlaamse seksuologe Kaat Bollen (26). “Ik vind alleen niet dat het een must moet worden in bed.”

“Het is een van de laatste seksuele taboes en dat is heel jammer. Mensen hebben geen idee hoe het hun seksleven kan verrijken…….”

Aldus Tania Mulder (43), sekscoach en auteur van o.a. goedeminnaar.nl en cursuserotischemassage.nl in LINDA van komende maand, die als onderwerp o.a. de vrouwelijke ejaculatie heeft.

De 46-jarige Paula ervaart het als een warme golf, van haar tenen tot haar kruin. “Het is anders dan gewoon klaarkomen: dat is lokaler en duurt korter. En dat is meer een definitieve piek, het einde van een vrijpartij, voor mij tenminste. Want daarna is alles overgevoelig. Na het squirten kan ik juist door- en doorgaan.”

Jolanda (39) kent het squirten nog maar net. “Opeens overkwam het me toch, bij een nieuwe minnaar. Ik vond het waanzinnig. Niet omdat het per se beter is dan een gewoon orgasme, maar omdat het vrijen een extra dimensie geeft. De dag erna heb ik meteen mijn vriendinnen gebeld. Lastig, die natte boel? Nee hoor. Ik heb een aantal molton-onderleggers voor kinderbedjes bij de Prenatal gekocht: gegarandeerd een droog matras na afloop.”

Lees in LINDA.127 (morgen in de winkel) meer over de technieken van squirten

Lees ook:LINDA trakteert 3 vrouwen op een vallei-orgasme
Lees ook:Squirten? Zuster Milena geeft ‘tekst en uitleg’
Lees ook:Vrouwen bereiken met minnaar intenser orgasme dan thuis
Lees ook:Vrouw beukt minnaar met bahco in elkaar omdat hij eerder klaarkomt dan zij
Lees ook:RamBam-journaliste Linda duikt in de escort-wereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>