Opgewonden kreunende vrouw uit bioscoop verwijderd bij ‘Fifty Shades Of Grey’

Hoewel de meestgehoorde kritiek op de verfilming van ‘Vijftig tinten grijs’ is dat er wel heel minimaal seks in zit en deze in verhouding met het boek ook vrij soft is, raakte een Mexicaanse er behoorlijk opgewonden van.

Zij sloeg al kijkende ‘de hand aan zichzelf’ en dat was teveel voor het publiek in Sinalo Noord Mexico.

Bioscoopbezoekers kregen het in de gaten en stoorden zich eraan. Ze deden hun beklag en dat leidde er uiteindelijk toe dat de 33-jarige de zaal moest verlaten en later werd opgepakt.

Volgens Daily Star kreunde de hitsige Tristana de sterren van het filmdoek af.

Overal op de wereld vinden grote en kleine incidenten plaats tijdens vertoningen van de kinky film. Zo vielen 3 vrouwen in Glasgow een man aan die hen had gevraagd wat stiller te zijn tijdens de film. Het liep uit op een bloederig gevecht.

Amerikaanse ouders werden een week geleden woest toen ze de film te zien krijgen, terwijl ze klaar zaten voor Spongebob 2.

De film doet de temperatuur in menig bioscoop dan wel stijgen, de band tussen de schrijfster E.L. James van ‘Fifty Shades Of Grey’ en regisseur Sam Taylor-Johnson van de film is echter verre van ‘warm’.

De auteur is niet blij dat de rolprent zo ‘soft’ is geworden. In deel 2 en 3 verwacht ze toch écht wat explicietere erotische beelden.

Hieronder trouwens een ‘gifje’ waar al het bloot uit de hele film achter elkaar is geplakt.

Lees ook:Dát is dus een orgasme
Lees ook:Vrouwen komen massaal klaar op Ryan Gosling
Lees ook:DVD ‘Fifty Shades Of Grey’ bevat meer seks dan film
Lees ook:Mannen weten meer van hun olie-peilstok dan die van henzelf
Lees ook:Spongebob, de porno-versie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>