Vrouwen denken dat ze goede blowjobs geven, maar dat valt vies tegen

Seks hebben met een man is voor vrouwen 1 ding; er met hen over praten is punt 2.

Dat doen mannen liever niet zo uitgebreid, zij lijken nog steeds meer van ‘het’ doen.

En dus zijn er allerlei misverstanden onder vrouwen over wat mannen nu precies vinden, willen en leuk vinden in bed.

De Duitse schrijfster Jana Förster voerde voor haar boek ‘Let’s talk about Sex!’ uitgebreide gesprekken met 51 mannen en kraakt daarmee een behoorlijk aantal clichés……..

Daarover bericht Het Laatste Nieuws vandaag.

ORAAL
“Wij vrouwen zijn ervan overtuigd dat we heel goed zijn in blowjobs”, aldus Förster. “De meeste mannen vinden echter dat het veel beter kan, maar durven er weinig van te zeggen.” Volgens haar zijn het nauwelijks 3 op de 500 vrouwen écht goed in de praktijk. Het probleem? “We vinden het niet leuk, het is een opdracht voor ons. We zouden het moeten aanpakken zoals we zelf verwend willen worden.” Jana kon 3 gouden tips uit de gesprekken halen: “Geen tanden, niet te veel speeksel en veel passie.”

PRIKKELPAKJES
Een pikant setje vindt elke man leuk, toch? “Wel mee opletten”, vindt Förster. “Ik kon me na de gesprekken niet aan de indruk onttrekken dat vrouwen dat voornamelijk doen voor zichzelf.” Volgens Jana vinden mannen vrouwen die zich goed in hun vel voelen aantrekkelijk, ongeacht wat ze aanhebben. “Als je man je lingerie geeft, zou ik eens 2x nadenken. Dat betekent vaak dat ze het huidige seksleven saai vinden.”

MET MEER IN BED
Met welke man je ook samen bent, de kans dat hij droomt van een trio met 2 vrouwen is zeer groot. Maar Förster geeft je ook meteen het beste argument om het bij zijn fantasie te laten: “De meeste mannen die een triootje beleefden, vonden de fantasie ervan veel mooier als de realiteit. Ze vonden het nogal afmattend.”

JUST LUST
Het is een groot cliché dat mannen makkelijk seks kunnen hebben zonder gevoelens, terwijl vrouwen daar niet goed in zijn. Het eerste deel van die stelling is inderdaad waar, aldus Förster. “Maar er is meteen ook goed nieuws: seks met iemand die ze vertrouwen en waarvoor ze kunnen vallen, vinden ze beter.” Of zoals een van de mannen het omschreef: ‘goede seks gepaard met liefde, dat is zoals met een Porsche door de lente rijden’.

POLYGAAM
Förster windt er geen doekjes om: “Monogamie werkt niet. De meeste mannen zijn wel trouw, maar niet gelukkig. Als ze er zeker van konden zijn dat ze nooit ontdekt worden, zou 50 van de 51 mannen vreemdgaan.”

BBBB
Wanneer mannen een vrouw ontmoeten, vallen de billen en de borsten hen het eerstE op. “Maar de billen zijn daarbij vaak belangrijker dan de borsten”, aldus Jana. “Mannen vinden het belangrijk dat de achterkant van een vrouw er goed uitziet.” Waarom precies konden de mannen zelf niet verklaren. “Ik vermoed dat dit evolutionaire redenen heeft.”

KAMASUTRA
Moeten we alle standjes uitproberen? “Helemaal niet”, aldus Förster. “Seks hoeft voor mannen helemaal niet op gymnastiek te lijken.” Missionarishouding vinden de meeste mannen best goed, maar ze worden pas echt gek als de vrouw bovenaan plaatsneemt. “Voeg daar nog ‘op zijn hondjes’ aan toe, en het plaatje is compleet.”

Lees ook:Hoe je laat weten wat jij seksueel opwindend vindt
Lees ook:2015: een kwart van de ouders spreekt niet over seks!
Lees ook:Vrouwenborsten blijven speelgoed voor mannen
Lees ook:Vrouwen leren van hun homovriendjes de beste pijptechnieken
Lees ook:Een affaire op het werk begint met digitale xxx

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>