PSV-supportster gaat ‘naakt’ omdat shirtsponsor zich terug trekt

“Philips hoort bij PSV zoals PSV bij Philips hoort”, aldus de Eindhovense Nicole van den Broek.

Ze liet vorige week het tenue van ‘haar ploegie’ op haar lichaam verven, omdat ze het ‘doodzonde’ vindt dat Philips verdwijnt als shirtsponsor…….

Dat bericht Omroep Brabant.

“Juist dit seizoen heb ik het idee dat supporters veel meer bij de club betrokken worden. Maar hier hadden we niks over te zeggen. Dat stootte me letterlijk tegen de borst. Het is eeuwig zonde.” En dus kwam er afgelopen donderdag Philips op de borsten van Nicole te staan.

Ze vroeg of de foto’s van haar gebodypainte lichaam in de PSV-kleuren met spoed konden worden afgeleverd, zodat ze die voor de laatste thuiswedstrijd van PSV tegen Heracles kon laten zien. De reacties waren overweldigend.

Zondag zat Nicole in het stadion tijdens de winnende wedstrijd. “Ik leek koningin Máxima wel. Mensen herkenden me, kwamen me een hand geven. Het was een heel bijzondere dag, zeker ook door het afscheid van Memphis Depay.”

Foto boven: Nicole van de Broek / Facebook

Lees ook:Gehandicapt en supersexy
Lees ook:Wil je langer leven? Gebruik sextoys!
Lees ook:Kim Kardashian’s kont is echt 100% puur natuur!
Lees ook:Patricia Paay over haar (seksuele) uitspattingen bij Eva Jinek
Lees ook:Boer Zoekt Vrouw: pikante plaatjes van Neeltje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>