Neuken voor het vaderland!

Om het geboortecijfer op te krikken lanceerde Denemarken onlangs een campagne om hun inwoners aan te zetten tot het maken van kindertjes.

Het is lang niet het enige land dat zijn inwoners aanzet tot seks……

Daarover bericht Knack.be.

In 2013 kampte Denemarken met het laagste geboortecijfer sinds 1983: 10 baby’s per 1000 inwoners. De campagne ‘Do it for Denmark’ moet mensen aansporen meer meer lichaamssappen uit te wisselen.

De overheid riep daarvoor de hulp in van een reisagentschap. ‘Hoe minder Denen, hoe minder mensen om de vergrijzing tegen te gaan. En hoe minder Spies-reizigers’, verklaarde bureau Spies Reiser zijn medewerking.

‘Studies wijzen uit dat Denen 46% meer seks hebben op vakantie, en meer seks betekent meer kinderen. Dus ga op een romantisch uitje en red de toekomst van ons land’, aldus Spies dat Parijs en Rome aanbeveelt.

Zij publiceerden zelfs een ‘handleiding’ met uitleg hoe je zwanger wordt. ‘Houd je menstruatiecyclus in de gaten om te zien wanneer je het vruchtbaarst bent. Ontwijk stress, laat je masseren, probeer yoga, maak gebruik van de zwaartekracht. Blijf een kwartier liggen na de seks. En mannen, vermijd strakke broeken.’

Als je na de gezellige uitstap terugkeert met een opbollend buikje, maak je kans op 3 jaar gratis pampers of een familievakantie. Gewoon even een positieve zwangerschapstest opsturen om je deelname te bevestigen.

Lees ook:Neuken voor het vaderland II
Lees ook:Mensen en Korhoens strijden om seksplekken
Lees ook:Zweedse minister wil weten waarom zijn landgenoten zo weinig neuken
Lees ook:Yoga voor nóg lekkerder seks
Lees ook:Potje SM-seks in plaats van mediteren tegen de stress

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>