Model en YouTube-ster Cassandra Bankson over haar 2 vagina’s

Model en YouTube-bekendheid Cassandra Bankson is vooral populair vanwege haar make-up tutorials.

Nu trekt ze echter de aandacht met iets heel anders.

Cassandra maakte zichzelf een paar maanden terug bekend als vrouw met 2 vagina’s…..

Ze is namelijk geboren met een uterus didelphus, wat betekent dat ze behalve een dubbele vagina ook 2 baarmoeders heeft.

“Ik schrok nogal toen de dokter me dit vertelde. Maar ik laat mijn leven er absoluut niet negatief door beïnvloeden”, vertelt de 22-jarige Cassandra in een interview met Cosmopolitan UK.

Het verklaart wel meteen waarom ze altijd last had van zulke heftige menstruatiekrampen en ook 2x in de maand ongesteld was.

Over haar seksleven laat ze weinig los. Sommige vrouwen met deze aandoening ervaren extra genot in verband met meer zenuwuiteinden, terwijl anderen juist pijn hebben tijdens de seks.

Een op de 3000 vrouwen heeft deze variant, bij de meesten van hen is de scheiding van de inwendige vagina verwijderd. Overigens ziet zoiets er vanaf de buitenkant gewoon uit. Dat wil zeggen een vagina met 2 schaamlippen, clitoris etcetera. De scheiding begint enkele centimeters naar boven

Cassandra hoopt met haar openbaring het taboe te doorbreken. “Mijn vrienden zien me toch wel gewoon als Cassy, niet als Cassy met de 2 vagina’s.”

Lees ook:Smeer geen gemalen wespennest op je vagina
Lees ook:Filmpjes met pratende vagina’s maken tongen los
Lees ook:Vaginisme: je wilt wel, maar kunt geen seks hebben
Lees ook:Een vagina als trofee aan de muur: kutkunst?
Lees ook:Vulvarious: Johan Vlemmix & de vagina’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>