Vrouwen die hun eigen broek ophouden, laten em zakken voor wie ze willen

Hoe vanzelfsprekender mensen het vinden dat een vrouw financieel haar eigen broek omhoog houdt, hoe normaler zij het vinden dat zij die ook laat zakken voor meer dan 1 persoon alleen……

Zo blijkt uit onderzoek van de Brunel University, waarover is gepubliceerd in het vakblad Archives of Sexual Behavior.

Ze bestudeerden het verband tussen het denken over economische vrijheid van vrouwen in relatie tot hun ideeën over seksuele vrijheid. Die blijken dus rechtevenredig met elkaar verbonden.

Mannen die een vrouw financieel onderhouden, stellen meer eisen aan haar rol als moeder, echtgenote en verzorgster. Mannen die een vrouw hebben die zelf ook een inkomen heeft, zijn minder claimerig.

Een vrouw die een lossere seksuele moraal heeft, kan ook zwanger worden van een andere man. Als een man in die vrouw heeft ´geinvesteerd´, dan wil hij ook zeker weten dat ze ook zijn kind baart.

Dit concept is zo sterk, dat vrouwen er zelf aan meedoen. Ook zij zijn conservatiever als ze een man hebben die kostwinner is. Niet alleen wat betreft zichelf, maar ook als het om andere vrouwen gaat.

Dat een man tegenwoordig een DNA-test kan laten doen, is volgens de onderzoekers niet relevant. Het conservatisme is evolutionair bepaald.

Lees ook:Internetseks leidt tot seksuele revolutie?
Lees ook:Egyptische naakt-blogster noodgedwongen ondergedoken
Lees ook:4 op de 10 mannen zegt exact te weten waar de G-spot zich bevindt (o, ja joh?)
Lees ook:Deel opbrengst maagdelijkheid ‘Noëlle’ gaat naar War Child
Lees ook:Vrouwen worden blijer en geiler als ze gaan motor rijden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>