In een Amsterdams café betalen vrouwen bier met blote borsten

Ik zou zeggen: het flashen van je kroonjuwelen is meer dan een biertje waard, maar het hoofdstedelijke café Ruig aan de Nieuwezijds Voorburgwal gaat als eerste kroeg ter wereld de zogenaamde ‘Titcoin’ accepteren.

Dit is uiteraard een variant op de Bitcoin en bedacht door pornhub.com. Een bezoekster laat haar borsten fotograferen, de barman uploadt de foto en als dank krijgt ze een biertje.

Café Ruig krijgt in ruil voor de foto een Titcoin, die kan worden ingewisseld voor echt geld.

“We zagen het initiatief voorbij komen en we waren meteen enthousiast”, vertelt kroegeigenaar Tjeerd Ros aan AT5. “Ik denk dat het iets is dat goed bij ons café en de stad Amsterdam past, onze kroeg heet niet voor niets Ruig.”

Een deel van de opbrengst gaat naar borstkankeronderzoek. Of het storm gaat lopen, durft Ros nog niet te voorspellen. “Er zijn in ieder geval genoeg toeristen in de stad, dus wie weet.”

Eerst was er sprake dat dit Pink Ribbon zou zijn. Maar de organisatie zelf is niet op de hoogte van de actie en ook niet van plan het geld te accepteren. Café Ruig verwacht de nieuwe valuta vanaf begin november te kunnen accepteren.

Lees ook:Hilariteit over slappe lullen op Ierse pakken melk
Lees ook:Zo moeder, zo dochter: Christina Curry naakt voor Playboy
Lees ook:Frans blootblad LUI neemt ‘taak’ Pirelli-kalender en Playboy over
Lees ook:Vakantie is een risico voor de sex & drugs & rock & roll verslaafden
Lees ook:Met bier meer plezier, ook bij de seks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>