Dutch Design: de neukbok is het nieuwste seksspeeltje voor mannen

Voila. Nevenstaand apparaat, dat in de verte nog doet denken aan de bok bij gymnastiek, is de Sater: hét nieuwe seksspeeltje voor mannen, met een goed gevulde portemonnee.

Het ontwerp van Ossenaar Bastiaan Buijs is volgende maand te zien op de Dutch Design Week.

“Dit is het nieuwe rukken”, zegt hij…….

Daarover bericht Omroep Brabant.

“Ik heb het gemaakt voor mijn afstuderen op de Design Academy en het is echt bedoeld om seks mee te hebben”, aldus Buijs. Hij hoopt dat zijn ontwerp masturberen uit de taboesfeer haalt. “We kunnen best wel wat minder geheimzinnig doen over rukken, vind ik. Daar hoeven we ons niet voor te schamen.” Voor de neukbok slaagde Buijs cum laude met een 9 als eindcijfer.

De Sater is geen kunst, maar een luxe gebruiksvoorwerp en zal rond de €4000,- kosten. Boze reacties op zijn spraakmakende ontwerp heeft Bastiaan nog niet gehoord. “Nog niet, maar dat gaat misschien nog komen tijdens de Dutch Design Week die begint op 17 oktober.” Op de Graduation Show worden rond de 50.000 bezoekers verwacht.

Het stukje design dat uiteraard als snel de bijnamenals  fuckbok, neukbok en geile bok meekreeg, maakt van het masturberen een work-out. Net als bij gewone seks moet je echt je hele lichaam gebruiken. Als het ware bestijg je de siliconenromp op poten. Bastiaan Buijs heeft het apparaat natuurlijk zelf ook getest. “Dit is het nieuwe rukken.”

Lees ook:Vibrators van nu winnen designprijzen
Lees ook:Tooske & Bastiaan Ragas introduceren het begrip ‘agendaseks’
Lees ook:Elvie, de intiemste personal trainer voor vrouwen
Lees ook:Tooske & Bastiaan Ragas demonstreren ‘zwangerschaps-standjes’
Lees ook:De geheimen van het vrouwelijk orgasme ontsluierd: 10 vingers + 1 masturbatie app

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>