Een sekssofa, een neukpoef of een dildotroon in de zak van Sinterklaas?

Mensen die wel van een uitdaging houden tijdens de seks kunnen terecht bij ‘Zen By Design’, een bedrijf dat seksstoelen ontwikkelt die geïnspireerd zijn op de Kamasutra.

“Ik wil dat mensen hun relaties eren”, aldus eigenaar Aj Vitaro. “Ik heb gedurende de jaren vele relaties gezien en het viel me op hoe weinig mensen de seks zelf waarderen…”

Zijn seksmeubilair is niet bedoeld voor vrijgezellen. Het zijn geen sekshulpstukken, maar relatiehulpmiddelen. “Ik wilde iets maken om de relatie te laten groeien (zie foto 1 onder). Om een gat te vullen”, vertelt hij lekker dubbelzinnig.

De Mexicaanse creatieven Xanath Lammoglia en Andres Amaya van Studio Intimacy gooien het over een andere boeg en maken erotische stukken die zulk design hebben dat je ze (bijna) in je woonkamer zet.

Eén van die stoelen is de Adela, met handige voetsteunen zodat de vrouw haar partner als een volleerde amazone kan berijden. (zie foto 2 onder) Niet bepaald goedkoop ($3000,-), wel stijlvol.

Wie een een tantratroon of wiegelende dildo’s aan een fauteuil nog een brug te ver vindt, kan opteren voor een onopvallende genotszetel. Zoals de schans van Liberator, (zie foto 3 onder) de grootste fabrikant in de sex chair business.

Deze bestseller wordt door de makers ‘de beste uitvinding voor seks sinds het bed’ genoemd. Het principe is simpel: vrouwen schuiven de schans onder hun derrière om in een buitengewoon aangename verhoogde hoek te plooien.

Je kent het kussen misschien wel van de Netflix-serie ‘Masters of None’. Daar probeert het personage Aziz Ansari tevergeefs zijn vriendin over te halen om het te gebruiken. “Het is geen kussen, maar een stevige genotschommel”, probeert hij het nog te verkopen.Lees ook:Een goede tongzoen is de ultieme verleidingsdaad
Lees ook:De kunst van Kamasutra seks in een voornaam museum in Parijs
Lees ook:Belgische Big Brother-winnaar duikt in de porno
Lees ook:De Komkommaar en de Bananus: fruitige vibrators
Lees ook:Caroline vanwege luidruchtige seks achter de tralies?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>