Kringloopwinkels kunnen muren bouwen met ‘Vijftig tinten grijs’

Winkels in tweedehands goederen zijn doorgaans erg blij met van alles wat er aangeboden wordt. En recyclen moet.

Maar sommige kringloop-winkels verslikken zich op dit moment in de boekenreeks van ‘Fifty Shades Of Grey’. Een Britse vestiging smeekt zijn klanten niet meer met Mr Grey aan te komen…..

‘Wij zijn erg blij met alle spullen die u als welwillende gever doet, maar boeken van de ‘Vijftig Tinten-trilogie’ en LP’s van de jaren ’60 en ’70 hebben we intussen wel even genoeg op voorraad.

Omdat de boeken op een speciale manier gebonden zijn, is het erg moeilijk om ze tot niew pair te recyclen. Elk boek dat binnenkomt in de kringloopwinkel, moet dus ook weer verkocht worden.

Een ludieke foto van de berg afdankertjes moet mensen dan ook tegenhouden om hun erotische romans van Vijftig Tinten nog te doneren aan de kringloopwinkel.

Mensen en dan met name vrouwen, hebben de serie in de afgelopen jaren massaal verslonden. Maar blijkbaar is er toch schaamte om dit werk van E.L. James in de boekenkast te laten pronken.

Lees ook:Thuis aan de BDSM in ‘Vijftig tinten grijs’-lingerie
Lees ook:De kringloop sexshop
Lees ook:Lezeressen ‘Vijftig tinten grijs’ kopen massaal sekswinkels leeg
Lees ook:Rihanna & Kate Moss samen in naakte SM-reportage
Lees ook:Verkoop ‘Fifty Shades of Grey’ vliegt door de 100 miljoen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>