Vreemde fetish: seks door de brievenbus

Een postbode uit Noord-Ierland heeft zichzelf meerdere malen bevredigd met behulp van een brievenbus. De 52-jarige David Camblin liep tegen de lamp omdat een beveiligingscamera had vastgelegd hoe hij zijn geslachtsdeel in de brievenbus stak en vervolgens opvallend begon te bewegen. Dat was niet de eerst keer dat David iets in die desbetreffende brievenbus stak. Over een periode van zes maanden zou hij dit regelmatig gedaan hebben, aldus de Belfast Telegraph.

In augustus merkte een man een opvallende plas op bij de brievenbus in het huis van zijn moeder aan de Dairies Road in Monea. Omdat hij het niet vertrouwde, besloot hij om een beveiligingscamera op te hangen. Daarmee werden de ’bezorgingen’ van de postbode meerdere malen vastgelegd.

De eerste keer duurde het bezoekje van de postbode maar een paar minuten. Daarna stapte hij in zijn busje en reed hij weg. De tweede keer merkte hij de beveiligingscamera wel op terwijl hij zich klaarmaakte voor zijn persoonlijke bezorging.

Camblin heeft aan de rechter laten weten dat hij zich ’enorm schaamt en spijt heeft’ van zijn daden. Hij ontkende dat hij in de desbetreffende brievenbus had geplast, maar gaf wel toe dat hij erin had gemasturbeerd. De postbode kon geen sluitende verklaring geven voor zijn daden. Het zouden ’spontane’ acties zijn.

De rechter heeft de voormalige postbode veroordeeld tot een boete van 500 pond (zo’n 590 euro) en 100 uur werkstraf. Verder heeft hij een proeftijd van een jaar.

Lees ook:Vreemde fetish: man geilt op brievenbusgleuven
Lees ook:Vreemde fetish: man heeft seks met brievenbus
Lees ook:Piemel van potloodventer moet opgemeten worden van rechter
Lees ook:Vreemde fetish: man breekt in en past damesslipjes (beelden YouTube)
Lees ook:Vreemde fetish: inbreker komt klaar op uitgeklede paspop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>