Nederlandse hotels veranderen in bordelen

Nederlandse prostituees nemen, als gevolg van de steeds strengere controles door politie en fiscus, massaal de wijk naar hotels……

Uit een inventarisatie blijkt dat circa 69 Nederlandse hotels het predicaat ’bordeel’ zouden verdienen omdat er, al of niet met medeweten van de leiding, betaalde seks plaatsvindt.

In enkele gevallen is zelfs vastgesteld dat hoteldirecties contracten hebben afgesloten met seksbazen of de dames zelf, voor de verhuur van meerdere kamers over een langere periode. Ook bestaan deals waarbij hotelkamers per uur of per dagdeel te huur zijn.

Hotelpersoneel werkt in veel gevallen tegen vergoeding mee aan bemiddeling van de betaalde seks. Portiers of baliemedewerkers ontvangen vergoedingen die variëren van 10 tot 50 euro per klant voor de bemiddeling.

Volgens een inventarisatie van de Verenging Exploitanten Relaxbedrijven (VER) vindt de illegale prostitutie plaats bij 13 verschillende hotelketens, die in totaal 273 hotelbedrijven hebben. In 69 zaken zou het hotel eerder de naam sekshuis verdienen dan logement.

De VER luidt de noodklok omdat, terwijl de hotels volstromen met prostituees, het aantal officiële seksbedrijven die met een vergunning opereren sinds 1999 is teruggelopen van 1300 naar 500 nu.

Lees ook:Sexclubs worden schaars
Lees ook:Sekswerkers beneden de 21 jaar worden zelf niet strafbaar gesteld
Lees ook:Zes van de Utrechtse hoeren-boten sluiten
Lees ook:Hoeren op De Wallen nemen bijbaantje vanwege de crisis
Lees ook:Utrechtse Zandpad-hoeren zoeken emplooi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>