Westerse vrouwen en de Afrikaanse sexboys

Bij sekstoerisme denken we toch vooral aan mannen die naar het Verre Oosten of India gaan om aan hun trekken te komen.

Maar op dit moment zijn er ook veel vrouwen van middelbare leeftijd die een vakantie naar Afrika boeken, zinderend van lijfelijke lusten…………….

Vooral Nederlandse dames van rond de 50 hebben de markt van bijna gratis seks ontdekt en kiezen Kenia, Gambia, Ghana of Zuid-Afrika als hun ultieme vakantiebestemming.

De zwarte toyboys zijn gespierd en sterk, vaak jonger dan 16 jaar (!) en komen meestal uit een kansarme situatie. (!!)

50+ vrouwen voelen zich aangetrokken door al die jonge goden en gaan onherroepelijk voor de bijl. De zomerromance is, zo zeggen hulpverleners, niets meer dan ordinaire prostitutie. Soms betaald met een etentje in een 4-sterrenhotel, soms met harde valuta.

Defence for Children-EPCAT, een non-profitorganisatie die wereldwijd strijdt tegen commerciële uitbuiting van kinderen, luidt de noodklok over de nieuwe trend. Uit onderzoek van hen blijkt dat er vanuit Europa en de Verenigde Staten steeds vaker gericht naar jongens wordt gezocht door reizigsters naar het zwarte continent.

Er zijn 2 categoriën: zij die bewust een seksvakantie boeken en vrouwen die op de stranden tegen deze smakelijkheden oplopen. Veel oudere dames voelen zich gevleid door alle aandacht en beginnen een ‘vriendschap’. Ze zijn zich vaak niet eens bewust dat ze op deze manier bijdragen aan uitbuiting van minderjarigen.

Theo Noten van EPCAT: “Het is dweilen met de kraan open. Voor elk kind dat je uit deze industrie weet weg te trekken, komen er 3 terug. We kunnen alleen maar proberen zoveel mogelijk vrouwen aan het denken te zetten. Want in Nederland deel je het bed toch ook niet met een minderjarige jongen?”

Lees ook:Duitsers verplicht met rubbertje om naar de hoeren
Lees ook:Christine le Duc krijgt boete voor gratis handboeien bij ‘Vijftig tinten grijs’
Lees ook:De Zwarte Piet Dildo: gewoon omdat ‘Pik Zwart’ lekkerder is
Lees ook:Mannen denken 5000 x per jaar aan seks
Lees ook:Welke ballen bengelen er in de kerst-commercial van de K-Markt?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Westerse vrouwen en de Afrikaanse sexboys

  1. Pingback: Over vrouwen die op seksvakantie gaan | Seks

  2. Mariejocee

    Nou ik vindt t lekker, ik ben bijna vijftig

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>