Over vrouwen die op seksvakantie gaan

Sinds enige jaren denken we bij seksvakanties niet alleen maar aan kalende, dikbuikige mannen die bijvoorbeeld naar Thailand afreizen voor een mooi jong stukje vrouwen- of jongensvlees.

Steeds meer middelbare vrouwen kiezen Afrika of Zuid Amerika als reisbestemming met 1 bepaald doel: het vinden van een zwarte toyboy die hen seksueel bevredigt.

Vooral mannen bevreemdt dit fenomeen vaak. Want in hun ogen kunnen vrouwen toch zeker altijd seks krijgen. Mannen willen immers wel……….

Vandaag staat er in de bijlage VROUW van De Telegraaf een bekentenis van een vrouw die dergelijke seksvakanties houdt . Haar vriendinnen denken dat ze jaarlijks naar Afrika afreist voor de wilde natuur en de dieren. In werkelijkheid gaat ze voor ‘het mannelijk natuurschoon’.

Over haar eerste keer met een Afrikaanse toyboy van rond de 20 vertelt ze: ‘Hij bedreef de liefde met me zoals ik dat nog nooit had meegemaakt. Hij was geduldig en lief, maar ook wild en gepassioneerd. Dus zo kon seks ook zijn… Ik gaf hem al het geld dat ik nog had, de volgende dag zou ik toch vertrekken. Is dat prostitutie? Ja, waarschijnlijk wel. En toch voelde het niet zo. Hij had me de mooiste nacht uit mijn leven gegeven, en ik hem genoeg geld om een maand van te leven. Hoe kan dat slecht zijn?’

Bij seks.blog schreven we al eerder over vrouwen die een ‘seksuele injectie’ halen op Cuba en de zogenaamde sexboys voor rijpe vrouwen in Gambia. Toen ook al veel kritiek op dergelijke seksvakanties bij monde van o.a. Catherine Keyl.

Want net als bij jonge meisjes voor de mannen, gaat het hier toch vaak om minderjarige jongens. Wat dat betreft hebben we een dubbele moraal en vallen we minder over gigolo’s van 20 jaar dan over meisjes-prostituees.

In de film ‘Vers Le Sud’ van regisseur Laurent Cantet uit 2005 zien we Amerikaanse vrouwen van middelbare leeftijd afreizen naar Haïti om daar verwend te worden door 20′ers met goddelijke, atletische lichamen. En soms nog wel een tikkie jonger ook………

Lees ook:Voor singles en swingers: de seksvakantie in een luxe resort
Lees ook:Ga compleet loos op sex cruise
Lees ook:De staalharde erecties van een toyboy
Lees ook:Het Afrikaanse seksparadijs voor 50+ vrouwen
Lees ook:Eenderde van de mannen masturbeert op zijn werk

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Over vrouwen die op seksvakantie gaan

  1. Pingback: Leven, liefdes en lusten van cougars en toyboys vanavond bij VTM in beeld | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>